FutureMC | Kazı Kazan | Özel Oyunlar | 1vs1 | Gerçekçi Hayvan

IrfanDuman

Future Development Team
En iyi cevaplar
0
Sunucu Çökerterekmi Gelişiyorsunuz ?
Sunucuya yapılan saldırı , reklam gibi şeylerde saldırma ihtimalimiz bulunur arkadaşı yanlış anlamış olabilir yada arkadaş yanlış bir şey demiş olabilir.
bu kadar yetkili fazla değil mi ?
2 Developer 1 skripter 1 güvenlik ve 1 builder bize çok gelmiyor. Herkesin iyi olduğu bir konu var ve ekip her yönden bir birini tamamlayan bir ekip.

TANITIM VİDEOMUZ EKLENMİŞTİR. KONU GÜNCEL!

ShadowElite888

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu Çok Guzel.
Umarım En Kısa Zamanda Dahada Iyi Yerlere Gelirsiniz^^
Klan Savaşlerı Sistemini Sabırsızlıkla Bekliyorum.

FehmiReyz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek kelime ile mükemmel bir server.Ama konu başlığı biraz sade kalmamışmı sizcede ?

IrfanDuman

Future Development Team
En iyi cevaplar
0
Tek kelime ile mükemmel bir server.Ama konu başlığı biraz sade kalmamışmı sizcede ?
Tam olarak ne konuda ? Bu arada güzel yorumlarınız için teşekkürler.

Sunucu Çok Guzel.
Umarım En Kısa Zamanda Dahada Iyi Yerlere Gelirsiniz^^
Klan Savaşlerı Sistemini Sabırsızlıkla Bekliyorum.
Biraz zaman bulabilsem ekleyeceğim merak etme.

Güncel arkadaşlar sunucuya gelip fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın.

FehmiReyz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Mesela Konu Başlığına İlgi Çekici Şeyler Ekleyebilirsiniz Örneğin:'FutureMC | Kazı Kazan | Boss | Özel Oyunlar | 1v1 | Hayvan | Ve Dahası ' gibi bir şey yapabilirsiniz

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi bir sunucu benziyor lakin konu tasarımı hiç hoşuma gitmedi daha iyisini beklerdim %8

FehmiReyz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Mesela Konu Başlığına İlgi Çekici Şeyler Ekleyebilirsiniz Örneğin:'FutureMC | Kazı Kazan | Boss | Özel Oyunlar | 1v1 | Hayvan | Ve Dahası ' gibi bir şey yapabilirsiniz

IrfanDuman

Future Development Team
En iyi cevaplar
0

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
her şeyi anladım sonda ki %8 ne alaka acaba :D ?

Anladım. Teşekkür ederim.
Değerlendirmem ayrıca sunucu acık mevcut şifremi doğru girdiğim halde beni atıyor ve hack koruması berbat seviyede diye bilirim Gülünç bir durum
Dün eventte denk geldim yardımm dedim hack dedi ve bossta itemlerim giddi 2 stack dia block verimlilik7 kazma 8 tane coinim kayboldu acaba bu itemlerimi sizin hatanınizin yüzünden büsürrü itemim kayboldu itemlerimi istiyorum ve autmeniz de sorun ve suan girmeye çalışıyorum doğru girdiğim halde atıyor düzeltiniz

IrfanDuman

Future Development Team
En iyi cevaplar
0
Değerlendirmem ayrıca sunucu acık mevcut şifremi doğru girdiğim halde beni atıyor ve hack koruması berbat seviyede diye bilirim Gülünç bir durum
Dün eventte denk geldim yardımm dedim hack dedi ve bossta itemlerim giddi 2 stack dia block verimlilik7 kazma 8 tane coinim kayboldu acaba bu itemlerimi sizin hatanınizin yüzünden büsürrü itemim kayboldu itemlerimi istiyorum ve autmeniz de sorun ve suan girmeye çalışıyorum doğru girdiğim halde atıyor düzeltiniz
Authme gibi bir eklenti öyle bir hata yapmaz. Kaç milyon insan kullanıyor ve mevcut şifrenizi girince sizde hata veriyor. Hile hakkında şikayetlerinizi Discord kanalımız da düzgün bir biçimde iletseydiniz size eşyalarınızı verirdim. Ayrıyeten Discord kanalımızdan bize ulaşırsanız şifrenizi değiştirebiliriz.

Klan Savaşları Sistemi Eklenmiştir!