IrfanDuman
Future Development Team
- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkür Ederiz. Herkes bu zevki yaşamalı bu yüzden sunucumuza gelmenizi öneririz.Efsane sistemler ile öne çıkan sunucu. Başarılar.
Teşekkür Ederiz. Herkes bu zevki yaşamalı bu yüzden sunucumuza gelmenizi öneririz.Efsane sistemler ile öne çıkan sunucu. Başarılar.
Teşekkür EderizCidden Kaliteli Ve Emek Verilmiş Bi Server
Eventde küçük droplar olabiliyor ama nede olsa @Rabisu Kullanıyoruz.Makina Süperr panpa 0 lag![]()
)))))))
Türkiye'de böyle özellikleri bulunduran Tek Sunucu olan FutureMC'de 1 kişi bile yok. VIP hediye edelim dedik 30 u gördük. Oyuncu için yalvarmıyorum emeğimin karışılığını istiyorum"Her girene VIP hediye" anladım hocamişte ben oyuncu için yalvarmak diye buna derim
SelamSunucunuz güzel ancak bir yetkiliniz yüzünden size puanım 0/10.
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine sunucunuza girdim. Bu sırada egosu tavan yapmış bir moderatörünüz nicki : Bonexq'nun böyle ışınlanma sistemi sadece bizde var dediğini duydum ve sadece söylediğim şu oldu. TitleManager ile kolayca yapılabilir dedim. yap o zaman ********** / mal gibisinden bir tepki ile karşılaştım. daha sonrasında ise diyaloglar devam etti. Oyunculara hakaret ederek bir yere varamazsın dedim ve sonuç.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
böyle egoist ve yetkililiğin ne olduğunu bilmeyen kişileri moderatör yaparsanız olacağı budur.
0/10 Üstelik bu sunucunuza ilk girişimdi. sanırım bir daha da girmem herhalde.
Sunucumuz hakkında bulundurduğunuz olumlu düşünce için teşekkür ederiz. Şöyle bir şey yapalım mı ? Sen bana Skype adresimden veya Discord adresimden olayı anlat kim haklı kim haksız konuşalım. Haksız olan mod olursa gereken uyarı verilir ki bir daha yaşanmaz. Sunucumuzda oynamak istiyorsanız banınızda açılır. Anlayış İçin Teşekkürler.Ben size kötü bir sunucusunuz demedim. Sunucunuz gayet güzel. Ancak o yetkilinin tavrı hoşuma gitmedi. aynı şekilde ben konuşsam cezalandırılıcaktım ? **********, mal v.b demek serbest ise girip herkese diyelim ?