G | Sıradanlaşmış PvP Sunucularından Kurtulmanız İçin Geliyoruz! - Fikirleriniz Gerekiyor!

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haritalar yarı yarıya bitti ve öncekilere kıyasla çok daha güzel oldu.
Yetenekli mimarımız @foxys ile beraber gelişiyoruz!

Haritalardan sonra sistemleri yapmak kalıyor, onlarda 31 Aralık tarihine kadar rahatlıkla bitecektir.
İşlerimden dolayı hafta içleri çok fazla vakit ayıramıyorum ancak elimden geldiğinde bir şeyler yapıcam.
Beklemede kalın!

LeeSeen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haritalar yarı yarıya bitti ve öncekilere kıyasla çok daha güzel oldu.
Yetenekli mimarımız @foxys ile beraber gelişiyoruz!

Haritalardan sonra sistemleri yapmak kalıyor, onlarda 31 Aralık tarihine kadar rahatlıkla bitecektir.
İşlerimden dolayı hafta içleri çok fazla vakit ayıramıyorum ancak elimden geldiğinde bir şeyler yapıcam.
Beklemede kalın!
Sanırım Türkiye'de ki sayılı oynanabilecek sunuculardan olacak, maalesef ki fikir veremeyeceğim ama başarılar dilerim!

TahaAtan01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Claimli Pvp !

Adam Öldürdükçe Claim Artabilir. Claim Bölgeleri En Fazla Olan Kişi Turnuva Birincisi Gibi olabilir .

Claimli Pvp !

Adam Öldürdükçe Claim Artabilir. Claim Bölgeleri En Fazla Olan Kişi Turnuva Birincisi Gibi olabilir .

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu pvp yi sadece kılıç,yay olarak algılamakla kalmasın.Tekme vb. hareketlerde eklenirse güzel olur.
Mesela PvP deyince akla kılıçla vurmak gelmesin, tuzakli PvP olabilir. Birbirini kuyuya vs çekersin.

Venus_V3_5020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorum.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Kılıçla vur olta at sonra adamı yak kes taktiği yerine insanların zekasını sınayacak ve onları daha iyi yerlere teşvik eden avatarı getirsen güze olmaz mıydı?

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kılıçla vur olta at sonra adamı yak kes taktiği yerine insanların zekasını sınayacak ve onları daha iyi yerlere teşvik eden avatarı getirsen güze olmaz mıydı?
Benim bile hiç oynamadığım bir oyun türünü oyunculara sunmak hakaret olur. Bilmediğim bir şeyi öğrenmek ve sistemlerini kodlamak daha uzun sürer.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Benim bile hiç oynamadığım bir oyun türünü oyunculara sunmak hakaret olur. Bilmediğim bir şeyi öğrenmek ve sistemlerini kodlamak daha uzun sürer.
O zaman şöyle yapabilirsin.Halcyona gelip avatarı öğrenirsin.Sonra da hem kılıçla klasik pvp hem de modern pvp ortamını oluşturursun.Ve kitleyi yakalarsın.Bir de düşün halcyon "yabancı" olmasına rağmen çoğunluğunu Türkler oluşturuyor.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman şöyle yapabilirsin.Halcyona gelip avatarı öğrenirsin.Sonra da hem kılıçla klasik pvp hem de modern pvp ortamını oluşturursun.Ve kitleyi yakalarsın.Bir de düşün halcyon "yabancı" olmasına rağmen çoğunluğunu Türkler oluşturuyor.
Sevdiğim şeyleri yapmayı tercih ederim. Tutturması zor ve olanlar kadar iyi yapmasıda zor.
TR FFA-PvP piyasasında yenilik yapıp iyi olmak daha zor, sunucular klasik. Bilinen pek sunucu yok zaten, bilinenlerde benim sayemde ayakta duruyor.

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Lapis şeklinde güneş ve lapis droplasın gökyüzünde 5 lapis aldınmı p 666 set versin(şaka bu kısım yapma sakın)

Mnatıklı olrak düşünürsek böyle combo sistemi yapabilirsin sağ sol sağ tık ile falan

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence yeni silahlar ekle mesela aklımda olan bir silah:
1-Uçurucu: Silaha sağ tıkladığında seni uçuracak ve yere düştüğünde yanında ki arkadaşlara zarar verecek. gibi