Ğ

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Canım öyle Cry Engine 3 ile oyun yaptım diye gezme. Öncelikle gerçek bir şirket oyun motoruyla iletişime geçer ve oyunu bastırır. Bu sadece bir dünya Cry SDK için.
Cry Engine'den yapılan oyunlar Steam'da ücretsiz versiyon olarak yayınlanabiliyor. Ayrıca burada senin eleştirini dinlemeye değil ekip arkadaşı aramaya geldim.

cryengine? ne kadardı o steam de?
6 ay 15 dolar.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Benim 2 yıl önce Türk Oyun adı altında bir projem vardı. Flash oyun koyuyordum ama.

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Crysis oyununu oynamak varken insanlar neden sizin oyununuzu oynasınlar ? Birde ekibe lider lazımsa katılmak isterim.[DOUBLEPOST=1424206176,1424206122][/DOUBLEPOST]
Oyun yapmak kesinlikle bu değil.
Öyle düşünüyorsan insanlar tetris varken neden mario oynar ya da mario varken neden tetris oynar?

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Her önüne gelen şirket olsaydı ProNatrium kurumsallaşmış Holding olurdu. Şirket kurdum vb. söylemeyin cümle yanlış. Ve şirket kurmak için site pekala ancak eksik birşeyler var ne sence? Çalışanlar. Şirketine bir tane işyeri kiralaman/satın alman gerek. Yaptığın iyi bir şey tebrik ederim ancak lütfen kendinizi kandırmayın.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
oyun yapmka bu olmasa gerek?
Arkadaşım bak şimdi gidiyorsun Steam'dan diyelim Cry Engine 3 alıyorsun. Sonra yeni bir dünya oluşturuyorsun sonra ada felan filan yaptın diyelim. Yanında bi de Cry SDK diye program veriyorlar. Haritalarına oradan bakıyorsun. Sonra insanlar denesin diye Steam Atölyesine koyuyorlar. Oyunla felan alakası yok yani. Sadece harita yapıyorsun. Bilmem efendim seslendirme oyun moyun Steam'a koymalar hepsi hikaye. İşte çocuklar felan oyun yapıyorum diye seviniyorlar.