2. cümleyi en az 10 kere okudum ama hala anlıyamadımCanım öyle Cry Engine 3 ile oyun yaptım diye gezme. Öncelikle gerçek bir şirket oyun motoruyla iletişime geçer ve oyunu bastırır. Bu sadece bir dünya Cry SDK için.
Cry Engine'den yapılan oyunlar Steam'da ücretsiz versiyon olarak yayınlanabiliyor. Ayrıca burada senin eleştirini dinlemeye değil ekip arkadaşı aramaya geldim.Canım öyle Cry Engine 3 ile oyun yaptım diye gezme. Öncelikle gerçek bir şirket oyun motoruyla iletişime geçer ve oyunu bastırır. Bu sadece bir dünya Cry SDK için.
6 ay 15 dolar.cryengine? ne kadardı o steam de?
Diyorumki bu bir oyun değil her şey hikaye. Her şey hazır sadece bi harita modelliyorsun. Bizi yiyorlar diyorum. Cry Engine 3 programında sadece harita hazırlarsın ve o haritanı Cry SDK üzerinden oynarsın.2. cümleyi en az 10 kere okudum ama hala anlıyamadım
şu an adı falan geçici oyunu bitirmek üzereyken eğer ismin sahibi yoksa telif hakkını alacağızŞirket resmi mi ?![]()
oyun yapmka bu olmasa gerek?Diyorumki bu bir oyun değil her şey hikaye. Her şey hazır sadece bi harita modelliyorsun. Bizi yiyorlar diyorum. Cry Engine 3 programında sadece harita hazırlarsın ve o haritanı Cry SDK üzerinden oynarsın.
kenan gomutanı başa alın pişman olmazsınızCrysis oyununu oynamak varken insanlar neden sizin oyununuzu oynasınlar ? Birde ekibe lider lazımsa katılmak isterim.[DOUBLEPOST=1424206176,1424206122][/DOUBLEPOST]
Oyun yapmak kesinlikle bu değil.
Öyle düşünüyorsan insanlar tetris varken neden mario oynar ya da mario varken neden tetris oynar?Crysis oyununu oynamak varken insanlar neden sizin oyununuzu oynasınlar ? Birde ekibe lider lazımsa katılmak isterim.[DOUBLEPOST=1424206176,1424206122][/DOUBLEPOST]
Oyun yapmak kesinlikle bu değil.
Arkadaşım bak şimdi gidiyorsun Steam'dan diyelim Cry Engine 3 alıyorsun. Sonra yeni bir dünya oluşturuyorsun sonra ada felan filan yaptın diyelim. Yanında bi de Cry SDK diye program veriyorlar. Haritalarına oradan bakıyorsun. Sonra insanlar denesin diye Steam Atölyesine koyuyorlar. Oyunla felan alakası yok yani. Sadece harita yapıyorsun. Bilmem efendim seslendirme oyun moyun Steam'a koymalar hepsi hikaye. İşte çocuklar felan oyun yapıyorum diye seviniyorlar.oyun yapmka bu olmasa gerek?