Game of Crafts Alım Konusu

Typh

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar. Sunucuyu ve beni tanıyan tanır. Tanımayan ve sunucuyu bilmeyenler için konu şablonumuz : https://forum.gamer.com.tr/konu/gam...-tuerkiyenin-en-gelistirilmis-serveri.360714/

Sunucumuz bu hafta içerisinde beta oynamaya açılacaktır. Bu süreç hem oyuncularımız için hem de biz yöneticiler için çok önemli geçecektir. Çünkü bu süreçten sonra - oyun tam gücüyle aktif edildiği zaman - köklü bir değişim yapmayacağız. Bunun için yardımlarınıza ihtiyacımız var !

şu an da yapılan alımların karşılığını vermeyi düşünmüyoruz, fakat ileride değişiklik gösterilebilir.

Reklamcı (Youtuber-Grup Sahibi, farketmiyor)
Tasarımcı (Youtube kapak fotoğrafı veya diğer işlemler)
Moderatör (Admin yokken serverla ilgilenebilecek birisi)
Builder (Oyunun tasarımları kelime anlamıyla berbat. Bunlara el atılması gerekiyor. İster takım olarak ister bireysel olarak başvurabilirsiniz, fakat yapılması gereken şey alınacak builderlerın birbirleriyle koordine halinde çalışması gerekiyor. Bu yüzden takım olarak Game of Crafts çatısı altına girebilirsiniz)
Sosyal Medya Görevlisi (Açılacak sosyal medya hesaplarında editör olarak çalışacak birisi)

Başvuru Şablonu ;
İsim :
İstenilen Görev :
Daha Önceki Tecrübeler : (Fotoğraflarla desteklenebilir)
*güncelleme (14 şubat)
(Moderatör başvurusu yapanların dikkatine !)
*Oyunumuzdaki komutlar genel olarak kendi pluginlerimiz ile alakalı olacaktır. Yani tam olarak açıklayacak gerekirsek önceki komut bilgileriniz önemsenmeyebilir.
*Moderatör başvurusu yapanlar ana dilimiz olan Türkçe'ye hakim olmalı, dil bilgisi kurallarına göre kullanmalı, küfür ve herhangi bir argo kelime kullanmamalı, her kelimenin baş harfini büyük yazmamalı vb. (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
)
*Moderatör başvurusu yapanlar PVP'den mahsun bırakılacaktır. Yani siz istesenizde herhangi bir oyuncuya vurduğunuzda hasar veremeyeceksiniz. (Hasar alabilirsiniz, ama öldüğünüzde eşyalarınız düşmeyecektir.)
*Oyunda rehber rank'i olmayacağı için Moderatörlerin gereğinden fazla aktif olması önemli husustur. Oyun yöneticilerinin oyuna vakit ayıracak vakti olmadığından moderatörler bu aşamada devreye girmektedir.
*Etkinlikler, etkinlik takvimine göre moderatörler tarafından yapılacaktır.(Yönetici açık değilse)
*Moderatörler yere eşya atamaz veya ticaret yapamaz.
(Bu kuralları kabul ediyorum, buna göre başvuru yapıyorum, göreve alınırsam kural dışı harekette sorgusuz moderatörlükten feshedilip oyundan uzaklaştırılacağımı biliyorum.)

Son düzenleme:

AyberkUs12

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim :Ayberk Usa
İstenilen Görev :Tasarımcı,Mod
Daha Önceki Tecrübeler : (Fotoğraflarla desteklenebilir):Çok fazla çalıştım swlerde.

@Typh

Kauczuk1337

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsim :berkan (kauczuk1337)
İstenilen Görev :mod yada buildger
Daha Önceki Tecrübeler : 4 senedir kıdemli minecraft oynuyorum işte bi kaç sevede yetkili oldum :D samii biriyim

beceriksizfaction adındaki bi serverin adına münasır olmıyacağım kesin :)

Son düzenleme:

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İsim : Alper Açıksöz
İstenilen Görev : Moderatör
Daha Önceki Tecrübeler : (Fotoğraflarla desteklenebilir) : Beceriksiz Faction da ve daha pek çok serverde tecrübem var.

Bilmiyomki

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim :Cemal
İstenilen Görev :Sosyal Medya Görevlisi
Daha Önceki Tecrübeler : Girdigim birçok serverde reklamcılıgım ve rehberligim var elimde hazır sayfa bile var hemen ayarlarım 7/24 açıgım

isoi1233

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsim:Mehmet
İstenilen Görev: Builder
Daha Önceki Tecrübeler:+80 Serverde Builder Oldum.Yetkili Olursam Ne Yaptıgımı Görürsünüz.

BurakRyz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim : BURAK
İstenilen Görev : ADMİN
Yaş : 13, ama bence yetkili almak için yaşa değil, kişinin bilgisine ve tecrübesine bakması gerekir. :) [ve o özellikler bende var.]
Daha Önceki Tecrübeler : (Fotoğraflarla desteklenebilir): konyacraft adlı serverde çok kısa bir süreliğine faction serverinde rehber oldum. bunun dışında bir faction serverinde BAŞadmin oldum...

iyi günler...

tunnelbearty

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İsim :Ender
İstenilen Görev :Mod veya Builder İkisinden Biri Farketmez
Daha Önceki Tecrübeler : (Fotoğraflarla desteklenebilir) 5 YIL 2-3 AYDIR OYNUYORUM KOMUT BILGIM %100 BLOCK KODU BILGIM %100 BIRSURU BUILD YAPTIM AMA HICBIRINDE FOTOGRAF CEKMEDIM

Leejey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad: Berke
Nick: Leejey
İstenen Yetki: Moderator
İstenen Yetki Hakkındaki Tecrübeleriniz: Cogu Yerde Gorev aldım Tecrubeliyim ama yinede acıklayayım.
-Sunucu Durumuyla İlgilenebilirim
-Gerektiginde Oyuncuların Sorununu Gidermeye Calısırım
-Moderator olmaktan asla sıkılmam , Gorevimi en iyi bir sekilde yapmaya calisirim (Cıvıtmam)
-Oyuncuların Hakaretleri vb. Seylerde sakinligimi korurum
-Üst yetkililere karsı saygılı davranan bir insanım
-Kurucuya veya Admine gerektiginde yardim edebilirim
-Oyuncularla iyi anlasabilirim
-Konusmalarima dikkat ederim yazim hatasi yapmamaya calısırım
-Gerektiginde Build yardim edebilirim.
Kısacası Gorevime sadık bir insanım..
Günde Online Kalma Sürem: Hafta ici 6-7 saat hafta sonu 9 saat veya ustu

Gmail : [email protected]
ts3 var

HxBpVu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad:Hüseyin Serhat
nick:HxBpVu
istediğim yetki:Builder
tecribem:4yıldır mc oynuyorum komutları bilirim komut bloğu kullanabilirim %95komut bilgisi
build seviyem %96 çok güzel spawn arena market ada vb. tasarlarım build benim mc de en iyi yaptığım şeydir buildten zevk alırım komut bloklu ve komutsuz maplar yapabilirim komut bloklu maplarımda efektler olur kalp vb. ekranların ortasında yazılar chatta özel yazılar vb. olur daha önce birçok serverde builderlik yaptım eğer test etmek isterseniz serverinize gelip build yapabilirim.
- e - mail hesabım: [email protected]
beni beğendiyseniz bu adrese mesaj yolläyabilirsiniz ❤:bayrak:

Typh

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
*güncelleme (14 şubat)
(Moderatör başvurusu yapanların dikkatine !)
*Oyunumuzdaki komutlar genel olarak kendi pluginlerimiz ile alakalı olacaktır. Yani tam olarak açıklayacak gerekirsek önceki komut bilgileriniz önemsenmeyebilir.
*Moderatör başvurusu yapanlar ana dilimiz olan Türkçe'ye hakim olmalı, dil bilgisi kurallarına göre kullanmalı, küfür ve herhangi bir argo kelime kullanmamalı, her kelimenin baş harfini büyük yazmamalı vb. (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
)
*Moderatör başvurusu yapanlar PVP'den mahsun bırakılacaktır. Yani siz istesenizde herhangi bir oyuncuya vurduğunuzda hasar veremeyeceksiniz. (Hasar alabilirsiniz, ama öldüğünüzde eşyalarınız düşmeyecektir.)
*Oyunda rehber rank'i olmayacağı için Moderatörlerin gereğinden fazla aktif olması önemli husustur. Oyun yöneticilerinin oyuna vakit ayıracak vakti olmadığından moderatörler bu aşamada devreye girmektedir.
*Etkinlikler, etkinlik takvimine göre moderatörler tarafından yapılacaktır.(Yönetici açık değilse)
*Moderatörler yere eşya atamaz veya ticaret yapamaz.
(Bu kuralları kabul ediyorum, buna göre başvuru yapıyorum, göreve alınırsam kural dışı harekette sorgusuz moderatörlükten feshedilip oyundan uzaklaştırılacağımı biliyorum.)

seyooooy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İsim :şahin
İstenilen Görev :mod
Daha Önceki Tecrübeler : (Fotoğraflarla desteklenebilir)=birçok sw de çalıştım

kaptanpizzaeren

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim :eren
İstenilen Görev :moderatör
Daha Önceki Tecrübeler : Ben minecraft'ı bir oyun değil kendi mimarimi,kodlama yeteneğimi geliştirmek amaçlı bir uygulama olarak görüyorum 5 seneye dayanan bir tecrübem var şu an burada anlatamayabilirim fakat benim ile tanışınca gerçekten başımdan birçok şey geçen bir minecraft oyuncusu göreceksiniz sizin ile bir takım bir arkadaşı dost olup serveri en yukarılara taşımayı çok isterim

PowneDZ33

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim : Tolga
İstenilen Görev : Sosyal medya görevlisi veya Moderator
Daha Önceki Tecrübeler : (Fot oğraflarla desteklenebilir) adminlik