Typh
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar. Sunucuyu ve beni tanıyan tanır. Tanımayan ve sunucuyu bilmeyenler için konu şablonumuz : https://forum.gamer.com.tr/konu/gam...-tuerkiyenin-en-gelistirilmis-serveri.360714/
Sunucumuz bu hafta içerisinde beta oynamaya açılacaktır. Bu süreç hem oyuncularımız için hem de biz yöneticiler için çok önemli geçecektir. Çünkü bu süreçten sonra - oyun tam gücüyle aktif edildiği zaman - köklü bir değişim yapmayacağız. Bunun için yardımlarınıza ihtiyacımız var !
şu an da yapılan alımların karşılığını vermeyi düşünmüyoruz, fakat ileride değişiklik gösterilebilir.
Reklamcı (Youtuber-Grup Sahibi, farketmiyor)
Tasarımcı (Youtube kapak fotoğrafı veya diğer işlemler)
Moderatör (Admin yokken serverla ilgilenebilecek birisi)
Builder (Oyunun tasarımları kelime anlamıyla berbat. Bunlara el atılması gerekiyor. İster takım olarak ister bireysel olarak başvurabilirsiniz, fakat yapılması gereken şey alınacak builderlerın birbirleriyle koordine halinde çalışması gerekiyor. Bu yüzden takım olarak Game of Crafts çatısı altına girebilirsiniz)
Sosyal Medya Görevlisi (Açılacak sosyal medya hesaplarında editör olarak çalışacak birisi)
Başvuru Şablonu ;
İsim :
İstenilen Görev :
Daha Önceki Tecrübeler : (Fotoğraflarla desteklenebilir)
*güncelleme (14 şubat)
(Moderatör başvurusu yapanların dikkatine !)
*Oyunumuzdaki komutlar genel olarak kendi pluginlerimiz ile alakalı olacaktır. Yani tam olarak açıklayacak gerekirsek önceki komut bilgileriniz önemsenmeyebilir.
*Moderatör başvurusu yapanlar ana dilimiz olan Türkçe'ye hakim olmalı, dil bilgisi kurallarına göre kullanmalı, küfür ve herhangi bir argo kelime kullanmamalı, her kelimenin baş harfini büyük yazmamalı vb. (
*Moderatör başvurusu yapanlar PVP'den mahsun bırakılacaktır. Yani siz istesenizde herhangi bir oyuncuya vurduğunuzda hasar veremeyeceksiniz. (Hasar alabilirsiniz, ama öldüğünüzde eşyalarınız düşmeyecektir.)
*Oyunda rehber rank'i olmayacağı için Moderatörlerin gereğinden fazla aktif olması önemli husustur. Oyun yöneticilerinin oyuna vakit ayıracak vakti olmadığından moderatörler bu aşamada devreye girmektedir.
*Etkinlikler, etkinlik takvimine göre moderatörler tarafından yapılacaktır.(Yönetici açık değilse)
*Moderatörler yere eşya atamaz veya ticaret yapamaz.
(Bu kuralları kabul ediyorum, buna göre başvuru yapıyorum, göreve alınırsam kural dışı harekette sorgusuz moderatörlükten feshedilip oyundan uzaklaştırılacağımı biliyorum.)
*Moderatör başvurusu yapanlar ana dilimiz olan Türkçe'ye hakim olmalı, dil bilgisi kurallarına göre kullanmalı, küfür ve herhangi bir argo kelime kullanmamalı, her kelimenin baş harfini büyük yazmamalı vb. (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
)*Moderatör başvurusu yapanlar PVP'den mahsun bırakılacaktır. Yani siz istesenizde herhangi bir oyuncuya vurduğunuzda hasar veremeyeceksiniz. (Hasar alabilirsiniz, ama öldüğünüzde eşyalarınız düşmeyecektir.)
*Oyunda rehber rank'i olmayacağı için Moderatörlerin gereğinden fazla aktif olması önemli husustur. Oyun yöneticilerinin oyuna vakit ayıracak vakti olmadığından moderatörler bu aşamada devreye girmektedir.
*Etkinlikler, etkinlik takvimine göre moderatörler tarafından yapılacaktır.(Yönetici açık değilse)
*Moderatörler yere eşya atamaz veya ticaret yapamaz.
(Bu kuralları kabul ediyorum, buna göre başvuru yapıyorum, göreve alınırsam kural dışı harekette sorgusuz moderatörlükten feshedilip oyundan uzaklaştırılacağımı biliyorum.)