GameMaster.batihost.com HUB olduk Skyblok - Faction eklendi. ConCon Ekleniyor.

furkan5461

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
servere giremiyorum proxy is dececced diyo lütfen yardım edebilirmisin

korumadan dolayı. suan gırebılıyor musunuz ?
korumayı kaldırsanız nolur ya serveri çok seviyorum ma giremiyorum proxy kullanmıyorum vpn de kullanmıyorum internetim biraz yavaş diye almıyo nolur ya

korumadan dolayı. suan gırebılıyor musunuz ?
korumayı kaldırsanız nolur ya serveri çok seviyorum ama giremiyorum proxy kullanmıyorum vpn de kullanmıyorum nolur ya

serkan975

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
servere giremiyorum proxy is dececced diyo lütfen yardım edebilirmisin

korumayı kaldırsanız nolur ya serveri çok seviyorum ma giremiyorum proxy kullanmıyorum vpn de kullanmıyorum internetim biraz yavaş diye almıyo nolur ya

korumayı kaldırsanız nolur ya serveri çok seviyorum ama giremiyorum proxy kullanmıyorum vpn de kullanmıyorum nolur ya
Tamam halledeceğim

BytRue

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardesim Op Faction Diye Bunami diyon :) MineTurk de P250 set + kes250 kilic var

Ama butun hersey cok guzel konu tasarimi gelistirilmeli builder vs. Guzel

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
eski forum temasını kullananlar için kötü bir konu tasarımı. işte a lı b li server hoşuma gitmedi. yıl oldu 2017 hayatımda gördüğüm en az 400. faction server bu. yani kötülemek gibi olmasın ama tamam faction açın onda sıkıntı yok ama farklı özgün bir şey açın ne anlıyorsunuz lapisli factiondan artık anlamıyorum.

serkan975

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardesim Op Faction Diye Bunami diyon :) MineTurk de P250 set + kes250 kilic var

Ama butun hersey cok guzel konu tasarimi gelistirilmeli builder vs. Guzel
Kardesım bizde boyle OP :) sagolasın

eski forum temasını kullananlar için kötü bir konu tasarımı. işte a lı b li server hoşuma gitmedi. yıl oldu 2017 hayatımda gördüğüm en az 400. faction server bu. yani kötülemek gibi olmasın ama tamam faction açın onda sıkıntı yok ama farklı özgün bir şey açın ne anlıyorsunuz lapisli factiondan artık anlamıyorum.
Saygı duyarım. Lapissiz nsıl bırsey olacak biraz örnek verırmısıniz

serkan975

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ay Sonu HUB'a Geciyoruz. OpSkyblok Skypvp Survival OpFaction Sizleri Bekliyor Olacak.

OpFaction'a Eklenenler.
Kule - Sandık - Merdiven Savasları - Skin Yarısmaları Gibi Etkinlikler
Yeni Edit İtemler Setler Kılıclar
Yeni KoyluTakas

Sunucu Kesintisiz Aktif.

VexaSK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
gayet güzel sunucu
girmenizi tavsiye ederim

Konu tasarımıda ilerde