serkan975
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
korumadan dolayı. suan gırebılıyor musunuz ?server giremiyorum proxy is deteced diyo nolur bir şey yapın
korumadan dolayı. suan gırebılıyor musunuz ?server giremiyorum proxy is deteced diyo nolur bir şey yapın
korumayı kaldırsanız nolur ya serveri çok seviyorum ma giremiyorum proxy kullanmıyorum vpn de kullanmıyorum internetim biraz yavaş diye almıyo nolur yakorumadan dolayı. suan gırebılıyor musunuz ?
korumayı kaldırsanız nolur ya serveri çok seviyorum ama giremiyorum proxy kullanmıyorum vpn de kullanmıyorum nolur yakorumadan dolayı. suan gırebılıyor musunuz ?
Tamam halledeceğimservere giremiyorum proxy is dececced diyo lütfen yardım edebilirmisin
korumayı kaldırsanız nolur ya serveri çok seviyorum ma giremiyorum proxy kullanmıyorum vpn de kullanmıyorum internetim biraz yavaş diye almıyo nolur ya
korumayı kaldırsanız nolur ya serveri çok seviyorum ama giremiyorum proxy kullanmıyorum vpn de kullanmıyorum nolur ya
TeşekkürlerEn iyi serverlerden biri girin pişman olmazsınız.
Cok Tesekkurler Yorumunuz ıcınBen serverden SılverVip Rzgarerki : Mükemmel bir server ve sunum gelmenizi ve vip almanızı tavsiye ediyorum.
Kardesım bizde boyle OPKardesim Op Faction Diye Bunami diyonMineTurk de P250 set + kes250 kilic var
Ama butun hersey cok guzel konu tasarimi gelistirilmeli builder vs. Guzel
Saygı duyarım. Lapissiz nsıl bırsey olacak biraz örnek verırmısınizeski forum temasını kullananlar için kötü bir konu tasarımı. işte a lı b li server hoşuma gitmedi. yıl oldu 2017 hayatımda gördüğüm en az 400. faction server bu. yani kötülemek gibi olmasın ama tamam faction açın onda sıkıntı yok ama farklı özgün bir şey açın ne anlıyorsunuz lapisli factiondan artık anlamıyorum.
farklı bir şey ne biliyim csgo lol wolfteam aklına ne gelirse yeter ki şu lapisli fekşın devri bir kapansınKardesım bizde boyle OPsagolasın
Saygı duyarım. Lapissiz nsıl bırsey olacak biraz örnek verırmısıniz
Yorumunuz için tesekkürlergayet güzel sunucu
girmenizi tavsiye ederim
Konu tasarımıda ilerde
daha güzel beklerim
IYI GUNLER