hwangtr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
nickim EfeSerbest

benim ismimde bir başkası kayıt olmuş. onu ne yapcaz ?

neandertal3

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Büyük küçük harf sorunu yüzünden adama giremiyorum yetkililere açıkladım bizzat kurucuya da söyledim halledeceğini söyledi fakat 3 gündür adama giremiyorum. Sorun düzeltilene kadar adama başka hesabımı ekleyin dedim kurucular bu istediğimi de takmadı. Oyuncuya değer verilmiyor.

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Büyük küçük harf sorunu yüzünden adama giremiyorum yetkililere açıkladım bizzat kurucuya da söyledim halledeceğini söyledi fakat 3 gündür adama giremiyorum. Sorun düzeltilene kadar adama başka hesabımı ekleyin dedim kurucular bu istediğimi de takmadı. Oyuncuya değer verilmiyor.
Nickiniz nedir düzelteyim, ayrıca bana söylenmedi sorun skype adresim yok aklınızda bulunsun.Destek talebi açsaydınız sorununuz çoktan çözüme kavuşmuş olabilirdi ancak geç olsun güç olmasın değil mi :)

neandertal3

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Nickiniz nedir düzelteyim, ayrıca bana söylenmedi sorun skype adresim yok aklınızda bulunsun.Destek talebi açsaydınız sorununuz çoktan çözüme kavuşmuş olabilirdi ancak geç olsun güç olmasın değil mi :)
açıkçası talep de açtım 3 yetkiliye de bildirdim çözerseniz mutlu olurum :)
Nickim Plymouth.

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler Skylord görevim yapılı adam 1000 lwl fakat skylord değilim. Skylordol komutu da işe yaramadı düzeltir misiniz?
Sorununuz gün içinde düzeltilecektir.

şifremi unutum :( napıcam premiumum, hesap değiştiremem bu yüzden.
Premium hesabın size ait olduğunu özel mesaj yolu ile kanıtlarsanız şifrenizi geri verebilirim.

- Sunucularımız yavaş yavaş 1.8'e geçiriliyor.
- Faction sıfırlandı zorlaştırıldı.