Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim Yani Kurucu Allah Aşkına Yardım Edilebilecek Bir Şey Varsa Sole Serverin Kapanmaması İçin Elimden Geleni Yapayım. Hatta Fiyatta Anlaşırsak Alan Adıyla Beraber Ve Siteyle Serveri Satın Alabilirm. Lütfen Mesajımı Gözden Geçir O Server Geri Canlansın Ya. Aynı Eski Günlerdeki Gibi !
Veya Sadece Plugin Paketi Ve Maplar De Alabilirim.
Fiyatta Anlaşırsak Olabilir. Sanırım Üniversite Yüzünden İlgilenemiyormuşsunuz. Lütfen Bu Mesajımı Bi Gözden Geçirin.
keşke kapanmasaydı..........
bu sunucunun yetkilileri! lütfen survival bölümünde ki mapı paylaşın. belki bu olamıyordur...
emek vermiştim.. ah be bu sunucuyu özledim....
bahsettiğiniz bağlantı da uçmuş, bahsedilen sunucu da.... yazımı okuyan var mı?
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.