Lovegame
GameOfTurk
- En iyi cevaplar
- 0
xkl ben p5 iyi olmadı pek bilmiyorum lapis kalksa p5 alınsa viplere p4 verilseydi daha guzel olurdu fakat lapissiz oynamak isteyen yok herkes kolay yoldan kasıyor
Malesef Türkiyede durum bu lapissiz olmuyor :'(
xkl ben p5 iyi olmadı pek bilmiyorum lapis kalksa p5 alınsa viplere p4 verilseydi daha guzel olurdu fakat lapissiz oynamak isteyen yok herkes kolay yoldan kasıyor
:/Malesef Türkiyede durum bu lapissiz olmuyor :'(
neden olucak çekemiyolar bir gün önce yakın arkadaşım sunucumda reklam yaptı, işte artık bu halde dünya, sende bot atan ip ye d dos at![]()
Diyecek tek şey sanırım..[DOUBLEPOST=1425669375,1425586129][/DOUBLEPOST]Sunucumuza daha doğrusu biz dahil bir kaç sunucuya daha sürekli bot atan arkadaş, amacın ne anlamıyorum, biz geliştikçe ülkende gelişiyor bunu unutma.Ülkenin gelişmesini istemiyorsan veya ''TÜRK'' değilsen anlarım sadece bu yaptılarını..
benimde aklıam güzel bir fikir geldi web siteden kayıt olma ._.[DOUBLEPOST=1426428067,1426427888][/DOUBLEPOST]bir şey daha geldi ._. bungeecord için modül yazarsın bir ip adresi ile ayı anda sadece 5 kez giriş yapıla bilir. aslında güzel fikirAklıma anti-bot için çok güzel bir fikir geldi suanda ._. İsteyene özelden söylerim buradan söylemiyorum botatıcılar dolu : D