GAMETURKMC TEKRARDAN SIZLERLE! -> Factions ve Skyblock Oyun Modu! <- play.GameTurkMC.com

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Hepinizin Bayramı Mübarek Olsun, Nice Bayramlara..

Bayram Boyunca Factions'daki VIP'lerde İndirim Vardır.

Alper_BeyEfendi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
En Alttaki Not dikkatımı çekti dogrusu
NOT: Sunucumuzda reklamcı yoktur, Olmucaktırda. GameTurk adıyla yapılan hiçbir reklamdan biz sorumlu değiliz.
Ben Eaqle_Eye Sunucuda Reklam Yapmam Söylendi Karşılıında EmeraldVIP Oldum :)
Aslında Sunucuda Bir reklamcı vardı ve o da gizliydi yanlış not ile oyuncuları yanlış bildirmeyin bu bir günah tır :))

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
En Alttaki Not dikkatımı çekti dogrusu
NOT: Sunucumuzda reklamcı yoktur, Olmucaktırda. GameTurk adıyla yapılan hiçbir reklamdan biz sorumlu değiliz.
Ben Eaqle_Eye Sunucuda Reklam Yapmam Söylendi Karşılıında EmeraldVIP Oldum :)
Aslında Sunucuda Bir reklamcı vardı ve o da gizliydi yanlış not ile oyuncuları yanlış bildirmeyin bu bir günah tır :))
Bir tek seni almıştık :) ama sunucularda yaptırmadım demi? Tek skypeden yaptırdım ama benden habersiz sunucularda yaptıysan bir şey diyemem.

Alper_BeyEfendi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyundan ./m Komudu ile attığın mesajlar hala aklımda :) Ancak Elimde Bir SS Yok Ne Diyeyim Kimseye Bedavaya Aldın VIP yi Deme Dedin :)
KIMSEYE GÜVENMİCEN BU DÜNYADA KOCUM !
Ama ben Bütün GT Yetkililerine güvendim ve böyle bir İhanet ile karşılaştım .
GAMETURKMC PİŞMANLIKTIR..!
Ve Söyleyeyim Julius un 3 adet hack videosunu çektim gösterdim ancak hala ban yememiş YAZIK ):

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Bize onunla ilgili bir video gelmedi, Biz sana ihanet etmedik kendin bıraktın ve evet dedim kimseye söyleme diye inkar etmiyorum ama reklamcı olarak tek sen alındın başkası alınmadı ve bundan sonrada alınmıcak :)

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Factions'daki sorundan dolayi herkesten Özür Dileriz...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi