Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1413042817,1413008179][/DOUBLEPOST]KitPvP Mapı Değişmiştir.Hoş bir sunucu
Oyundan ./m Komudu ile attığın mesajlar hala aklımdaAncak Elimde Bir SS Yok Ne Diyeyim Kimseye Bedavaya Aldın VIP yi Deme Dedin
KIMSEYE GÜVENMİCEN BU DÜNYADA KOCUM !
Ama ben Bütün GT Yetkililerine güvendim ve böyle bir İhanet ile karşılaştım .
GAMETURKMC PİŞMANLIKTIR..!
Ve Söyleyeyim Julius un 3 adet hack videosunu çektim gösterdim ancak hala ban yememiş YAZIK ):
Kıskanman doğal bir şeyGAMETURKMC PİŞMANLIKTIR..!
ABDURRAHMANREİS DEDİKLERİ KİŞİNİN 12 YAŞINDAKİ ÇOCUKTAN FARKI YOKTUR!
Sana viplik mi verdiler adminlik mi ?Kıskanman doğal bir şeyçünkü böyle bir sunucu sizin gibilerde yok
![]()
@Alper_BeyEfendi 'nin yazdıklarını söylüyorsan evet ona VIP'lik verdik reklamcı oldu bizde ama VIP'lik geri alındı kendi isteği ile ayrıldı, Bunun dışında kimseye bir şey vermedik vermeyizde. @Lycinadale 'da GameTurk'de uzun zamandır moderator.[DOUBLEPOST=1413717829,1413440660][/DOUBLEPOST]Konu güncel..Sana viplik mi verdiler adminlik mi ?![]()
Malesefki bu hafta giremedim ondan dolayıda mesajınızı göremedim birazcık daha sabretip bekleseydiniz banınızı bugün açabilirdik ama bu ettiğiniz hakaretlerden dolayı açamıcam sanırım.Sözde 1 hafta ban yemiştik 2. hafta yarılandı ban hala açılmadı, yetkili arkadaşa skype aracılığıyla defalarca mesaj atmama rağmen bir tarafına takan yok.
Adminlerin görmek istemediği gerçek sebep: Ev yaptırıp, defalarca mesaj atıp ''Parayı atar mısın artık?'' dediğim kişinin evini yıkmam.
Adminlerin ban atarken yazdığı sebep: Arsayı trollemek.
Size tavsiyem sadece vip almak isteyenlere değil yardıma ihtiyacı olan herkese yardım etmeniz.
vb. tarzı şeyler yazacak bundan eminim.Kıskanman doğal bir şeyçünkü böyle bir sunucu sizin gibilerde yok
![]()