Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1421219449,1421158332][/DOUBLEPOST]Kaliteli başarılı bir sunucu, tam destek recep'e!
Memduh SoCraft'da vardı ile önce bu. Motd konusunda bir şey demiyorum onu değiştirdim.@MrUnioDex yiğit arkadaşlar özentilikte alaya gidiyorlar. Server seçiminde online sayisiMotd
Vay anam vay türkiyenin hali ne olucak?
Bu konuda senden özür diliyorum @Ercan Taner . Benim bunu belirtmem gerekirdi. Kodlama derken çok abarttınKodlama Recep Uygur Tarafından Yapıldığı için Kendisi yazmış Uniocraftın sitesinden alıntı olduğunu bilmiyordum. recepde bana değiştirmem gerektiğini söylemedi. şu an haberim oldu bu durumdan.[DOUBLEPOST=1421429036,1421428153][/DOUBLEPOST]
Senin serverin hala nasıl açık ben anlayamıyorum senin kendine ait bişeyin bile yok serverinde başkalarını kötülüyorsun sunucularının bi kısmı bile Eski BraveSteve sunucusu BraveSteve Yazan yerleri değiştirmeye bile üşenmişsin. senin serverin hala nasıl açık ?
![]()
Uniocraftın eski açıklama metini Renkler,kalınlaştırmalar ve yazılar birebir aynı sadece sunucu isimi ve site farklı.
![]()
Uniocraftın Server Seçim Menusunun Aynısı.(Yazısı Dahil)
Ercanın Suanda Hiç Birşeyinin Alıntı Oldugunu Görmüyorum .@Ercan Taner Winter 1 siz 2 farkındamısınız bilmiyorum ama ^^
O sadece bir görüş, sen kendi şeylerine bak ulanErcanın Suanda Hiç Birşeyinin Alıntı Oldugunu Görmüyorum .![]()
Yav Sen Ne İstiyorsun Memduh Ulan Falan Ne OluyorO sadece bir görüş, sen kendi şeylerine bak ulan
Gördüğünüz gibi skype dedi. Evet kardeşim ulan sen skype çekmekten başka bir şey yapamicak mısın? Allah kısmet verirse yağızcanla beraber UnioDex (yiğit) ile bi buluşucaz konuşucaz derdimizi anlatıcaz sende gelsene ulan?Yav Sen Ne İstiyorsun Memduh Ulan Falan Ne OluyorSen Büyüdünmü İlla Seni Skype Çekmemimi İstiyorsun
Gördüğünüz gibi skype dedi. Evet kardeşim ulan sen skype çekmekten başka bir şey yapamicak mısın? Allah kısmet verirse yağızcanla beraber UnioDex (yiğit) ile bi buluşucaz konuşucaz derdimizi anlatıcaz sende gelsene ulan?