GAMETURKMC TEKRARDAN SIZLERLE! -> Factions ve Skyblock Oyun Modu! <- play.GameTurkMC.com

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
@MrUnioDex yiğit arkadaşlar özentilikte alaya gidiyorlar. Server seçiminde online sayisi :D Motd :D Vay anam vay türkiyenin hali ne olucak?

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
@MrUnioDex yiğit arkadaşlar özentilikte alaya gidiyorlar. Server seçiminde online sayisi :D Motd :D Vay anam vay türkiyenin hali ne olucak?
Memduh SoCraft'da vardı ile önce bu. Motd konusunda bir şey demiyorum onu değiştirdim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ama sırf Server Menüsünü senin inadına kaldırmıcam.

Memduh bunu unutma birini kaybedersen birdaha onu bulamazsın.

Son düzenleme:

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Özentilik olayı demeyelim artık şu mevzuya örnek almak diyelim. Şu an Türkiyenin birçok serverında ilk olarak benim yaptığım Işınlanma Yayı, Müzik Kutusu pluginleri yüklü. Daha önce bir pusula, sihirli saat ve zıplatıcı jet olurdu. Sağdan soldan herkes bişeyler alıyor :D Memduh oyuncu sayısının üstüne geldiğinde çıkan yazıları kopyalamıştı. Onu değiştirdim, GameTurk motd kopyalamış oda sorun değil sürekli değiştiriyorum bunlar gayet olası şeyler zaten. Ama şunu anlamadım bi türlü:
17 Mayıs 2014 tarihnde yazdığım yazı.(sunucum açıldığında)

1-2 hafta önce açılan site direk kopyalamış

Yani çok güzel bi yazı olduğunuda düşünmüyorum neden kopyala yapıştır yapıyosunuz 3 satır şey yazmak zormu.

Her neyse zaten SonOyuncunun meşhur motdsi geldi aklıma Taklitler aslını yüceltir diye. Ne kadar özgün olursanız o kadar kazanırsınız.

Edit: Yanlış resim koymuşum düzenledim.

Son düzenleme:

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Kodlama Recep Uygur Tarafından Yapıldığı için Kendisi yazmış Uniocraftın sitesinden alıntı olduğunu bilmiyordum. recepde bana değiştirmem gerektiğini söylemedi. şu an haberim oldu bu durumdan.[DOUBLEPOST=1421429036,1421428153][/DOUBLEPOST]
Senin serverin hala nasıl açık ben anlayamıyorum senin kendine ait bişeyin bile yok serverinde başkalarını kötülüyorsun sunucularının bi kısmı bile Eski BraveSteve sunucusu BraveSteve Yazan yerleri değiştirmeye bile üşenmişsin. senin serverin hala nasıl açık ?

Uniocraftın eski açıklama metini Renkler,kalınlaştırmalar ve yazılar birebir aynı sadece sunucu isimi ve site farklı.

Uniocraftın Server Seçim Menusunun Aynısı.(Yazısı Dahil)
Bu konuda senden özür diliyorum @Ercan Taner . Benim bunu belirtmem gerekirdi. Kodlama derken çok abarttın :D sadece senin yapamadıklarını yapmıştım hatırla :)

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Yav Sen Ne İstiyorsun Memduh Ulan Falan Ne Oluyor :D Sen Büyüdünmü İlla Seni Skype Çekmemimi İstiyorsun
Gördüğünüz gibi skype dedi. Evet kardeşim ulan sen skype çekmekten başka bir şey yapamicak mısın? Allah kısmet verirse yağızcanla beraber UnioDex (yiğit) ile bi buluşucaz konuşucaz derdimizi anlatıcaz sende gelsene ulan?