GAMETURKMC TEKRARDAN SIZLERLE! -> Factions ve Skyblock Oyun Modu! <- play.GameTurkMC.com

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Kodlama Recep Uygur Tarafından Yapıldığı için Kendisi yazmış Uniocraftın sitesinden alıntı olduğunu bilmiyordum. recepde bana değiştirmem gerektiğini söylemedi. şu an haberim oldu bu durumdan.[DOUBLEPOST=1421429036,1421428153][/DOUBLEPOST]
Senin serverin hala nasıl açık ben anlayamıyorum senin kendine ait bişeyin bile yok serverinde başkalarını kötülüyorsun sunucularının bi kısmı bile Eski BraveSteve sunucusu BraveSteve Yazan yerleri değiştirmeye bile üşenmişsin. senin serverin hala nasıl açık ?

Uniocraftın eski açıklama metini Renkler,kalınlaştırmalar ve yazılar birebir aynı sadece sunucu isimi ve site farklı.

Uniocraftın Server Seçim Menusunun Aynısı.(Yazısı Dahil)

UnioCraft'a dair herşeyi Türkiyenin birçok sunucusunda bulabilirsiniz :p Memduh cidden o sunucu seçim menüsü nedir ya. Onu öyle düzenleyince benim online sayıma yetişmiyosun olay orada değil yani :) Önemli olan özgünlük.

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
OYLAMA!
Creative Sunucusu Sıfırlansınmı ?
Evet / Hayır (Oyunuzu kullanmak için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresine girip kullanabilirsiniz)

* Artık 1.8'den giriş yapabilirsiniz! (Kitpvp ve Avatar sunucuları hala 1.7.+)

Son düzenleme:

ayberk03

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yaaaa serveri avatarında hava olamıyoz 'you don't have azak's permission to use that'
yazıyo olamıyoruz bunu düzeltirseniz sevinirim

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
yaaaa serveri avatarında hava olamıyoz 'you don't have azak's permission to use that'
yazıyo olamıyoruz bunu düzeltirseniz sevinirim
Sorunu bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun düzelitildi.
[DOUBLEPOST=1421800036,1421784300][/DOUBLEPOST]OITC SUNUCUSU AÇILMIŞTIR! OITC'Yi yapmamıza yardım eden @MrUnioDex 'e teşekkür ederiz.

Emrah_GT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SkyWars sunucumuz en yakın zamanda sizlere sunulacaktır ayrıntıları öğrenmek için Play.GameTurkMC.Com