GANGSTAR İSTANBUL SON KARAR v.4 // en kapsamlı hikayeli DEV HARİTA Yeni 2014

Nasıl buldunuz ?

• Muhteşemdi! Başarılarınızın devamını dilerim,

Kullanılan: 68 89.5%
  • kötüy,

Kullanılan: 8 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    76

ferminecraft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videomda da bahsettim... Buradan da yazmak isterim. Parkur güzel olmuş. İlk parkur. Ölmeden defalarca deneyebilmek iyi oldu. İtemler gitmedi. Bu arada Hisarın içindeki yataklarda yatıp uyanınca damage alınıyor çünkü yatağın üstünde 1 blok var. iki blok olması lazım :) Hikaye güzel gidiyor. Eğlenerek oynuyorum. Tekrar eline sağlık.
2. Bölüm

ESer S.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Videomda da bahsettim... Buradan da yazmak isterim. Parkur güzel olmuş. İlk parkur. Ölmeden defalarca deneyebilmek iyi oldu. İtemler gitmedi. Bu arada Hisarın içindeki yataklarda yatıp uyanınca damage alınıyor çünkü yatağın üstünde 1 blok var. iki blok olması lazım :) Hikaye güzel gidiyor. Eğlenerek oynuyorum. Tekrar eline sağlık.
2. Bölüm

OMeNiTiXO

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önceden mapı indiremiyordum internet yavaş diye şimdi hızlandırdık bakalım güzelmiymiş :)

ESer S.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
iyi yanları ve kötü yanlarını belirtebilirsiniz bize ilham kaynağı olur[DOUBLEPOST=1393842422,1393684236][/DOUBLEPOST]:log^:yeni harita gelmesine az kaldi takipte kalin[DOUBLEPOST=1394295101][/DOUBLEPOST]guncel++[DOUBLEPOST=1395085132][/DOUBLEPOST]güncel+

furkans38

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
oyun 1.5.2 de oynanabilirmi ?[DOUBLEPOST=1395422140,1395421899][/DOUBLEPOST]map güzele benziyor serbest dolaşma imkanı ve yan etkinlikler mapın oynanabilirliini arttırmış

BCYigit

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel :)

Avea İn Touch 3 Telefonundan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

HyberMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eser abi vallaha çok güzel bir seriydi diğer seriler gibi ama en iyisi buydu .d yeni seriyi bekliyorum oda inşallah bu map gibi olur