Garry's Mod

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
peh sıkıcı...
ben ce almasaydın indirime girer o kesin bu aralar

(yüklenirse istiyenle pay day 2 oynarık)

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paranı çöpe attın tam enayi sizin gibiler yüzünden batıyor ülke saçma sapan araştırmadan oyun alıyorsunuz kafaya bak ya almadan önce açman lazım konuyu oyunu almış konu açıyor biz sana pişman olacaksın desek ne yapacaksın iade mi edeceksin bi git Allah aşkına ya sizin gibiler yüzünden forum kirleniyor. Şaka yaptım la ben seviyorum hiç oynamadığım halde hayırlı olsun biz alamıyoruz sen al güle güle oyna güzele benziyor :'(
18 lira.Bimden Turkcell'e Tl yükle al.Mişyın Kompleytıd.
Şaka maka her türlü oynayıp oynamayacağımı bilmesem konuyu daha önce açardım fakat şüphe edeceğim bir oyun değildi.Bu konuyu oyunun bana göre kötü olan bir tarafı var mı onu öğrenmek için açtım.
peh sıkıcı...
ben ce almasaydın indirime girer o kesin bu aralar

(yüklenirse istiyenle pay day 2 oynarık)
Yılbaşı indirimine girecekmiş zaten.Fakat yılbaşını bekleyene kadar paramı 4'e katlayıp daha fazla oyun alıp daha fazla oynamış olurum.

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
garry's mod
kısacası half life motoruyla yapılan the sand box oyunu gibi bir şey herşeyi yapabiliyorsun

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Witcher 2,Witcher 3,Max Payne 3,Dark Souls II,Shadow of Mordor alıpda pişman olmadığım oyunlar gerçekten paralarını hakediyorlar.

Garry's Mod hakkında bi bilgim yok.
Oyunları bi' gözden geçireceğim sağolasın.
Gmog güzel yav fakat 11 saatde sıktı :( Belki ben oynamayi beceremedigimdendir :(

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hmm arkadaşlarla oynayacağım "sıkıntı" olacağını sanmıyorum.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Soyrce engine yapildi cnm. Oyunu actiginda valve yaziyor dimi. Valve suan sadece source kullaniyor. Ve her oyunlarinda half life engine kullaniliyor. Mesela tf2 ye gorev yoneticisinden bakarsan hl2.exe oldugunu gorursun.

half life 2 source ile yapılmadı. source ile yapılan ilk oyunun gmod olması gerek :S

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Yine kanit yok. Sen bana hangi engine oldugunu soylesene. İtiraz edip durmakla olmuyor.

bir oyun yapmak için oyun motoruna ihtiyaç yok. Normal kodlayarak da yapılabilir. Her ne kadar source motorunun fizik ayarları çok gelişmiş olsa da bu özelliklerin source ile yapıldığı anlamına gelmez. half life 1/2 source olmadan yapılmış, ondan sonra yapılan oyunlar ise source ile yapılmıştır. half life 2'de sonradan source motoruna geçilip (fiziği daha iyi olduğu için) tekrardan yapılmıştır -_-

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
steam de anarchy arcade de hl motoru kullanıyor ilk değil cnm .s

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir oyun yapmak için oyun motoruna ihtiyaç yok. Normal kodlayarak da yapılabilir. Her ne kadar source motorunun fizik ayarları çok gelişmiş olsa da bu özelliklerin source ile yapıldığı anlamına gelmez. half life 1/2 source olmadan yapılmış, ondan sonra yapılan oyunlar ise source ile yapılmıştır. half life 2'de sonradan source motoruna geçilip (fiziği daha iyi olduğu için) tekrardan yapılmıştır -_-
Benim bildiğim source engine'e 2004'te geçildi cs:source da ilk source engine ile geliştirilen oyunuydu.Sonraki gelişmiş statüdeki çoğu oyun (G-Mod,TF2,HL2,CS:GO gibi (cs:go'dan tam emin değilim ama olması gerek))Source engine ile geliştirildi.Yani dediğin gibi sonradan source engine ile tekrardan yapılmış olması muhtemel fakat source engine daha köklü diye biliyorum.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Benim bildiğim source engine'e 2004'te geçildi cs:source da ilk source engine ile geliştirilen oyunuydu.Sonraki gelişmiş statüdeki çoğu oyun (G-Mod,TF2,HL2,CS:GO gibi (cs:go'dan tam emin değilim ama olması gerek))Source engine ile geliştirildi.Yani dediğin gibi sonradan source engine ile tekrardan yapılmış olması muhtemel fakat source engine daha köklü diye biliyorum.
CS:GO source ile yapıldı onda sıkıntı yok. Evet source engine daha köklü ancak oyun motorunu yaptıkları gibi oyun yapacak halleri yoktu elbet. Bir dizi testten geçirildi ve bu testler sırasında half life 2 yi geliştirmeye devam etmeleri gerekiyordu. Elbette ki daha açıkları belli olmayan bir oyun motoru ile oyun yapılmaz :)