Garry's Mod

vejeteryanzombi

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğlenceli bir oyun birçok şey yapabilirsin. Tek sevmediğim yeri hep ruslar oynuyor her yerde rus var :D Ama arkadaşınla daha çok sarar ve eklentilerini deneyebilirsin eklentileriyle daha eğlenceli olur. Değişik haritaları var korku macera falan :D Ve bağımlılık yapacak kadar eğlenceli bence.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Ben genellikle hikaye tabanlı oyun sevmediğimden hep böyle çevrimiçi hiç bitmeyen, eğlenceli oyunlar tercih ederim dolayısıyla Garry's Mod'u ben sana tavsiye ediyorum. Tek kişilik takılıyorsan o kararı sana bırakıyorum; arkadaşlarla daha iyi zevki çıkar. Minecraft gibi.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben genellikle hikaye tabanlı oyun sevmediğimden hep böyle çevrimiçi hiç bitmeyen, eğlenceli oyunlar tercih ederim dolayısıyla Garry's Mod'u ben sana tavsiye ediyorum. Tek kişilik takılıyorsan o kararı sana bırakıyorum; arkadaşlarla daha iyi zevki çıkar. Minecraft gibi.
Sağolasın.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Evet Emir abi steam adresini versene. Ya da direk ekle ^_^ bu arada sanırım garry's mod da subliminal mesaj var galiba canım çekti ^_^

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İnsan bizi etiketlerde bendede var o oyun 48 saat oynadım anca sıktı sıkılınca giriyorum oyuna arada :D Oynayacak arkadaşların varsa sıkmaz seni

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
En sevdiğim oyunlardan biridir.
İnternetim yüzünden oyunu şu anlık oynayamasamda sırf o oyun için internetimi geliştirip oynayacağım.
@Legendlord saolsun çok eğleniyorum :aşık: