Gece Sohbeti Denemesi - Müzik Paylaşımı

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bende hala düşünüyorum nasıl olduğunu :ha: İnşallah ufakta olsa kızı etkileyebilirim sıkmadan ki bir muhabbet kurabileyim bir arkadaşlık kurabileyim.

"Hayal dünyasında, rüyalarımda konuşuyorum..." gibisinden bir şey değil değil mi? Çünkü acı insanlara aptalca şeyler yaptırır, zamanında yaşadım.

Reelden olmuşsa nasıl olduğunu merak ediyorum. B)

• Beğen
Reactions: DIO

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@B35T14 konuyu baltalamayalım kardeşim,zaten wwe izliyorum diye yalan diye mesaj alıyorum açıklamaya kalksam bu konuda 5 sayfa tutar uzatmayalım herkesin fikri kendine.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Hayır normal bi' héntai mangadır kendisi ama izlediğim bir sürü ensest anime var*
Aralarında en iyisi 8 kez izlediğim Yosuga no Sora ve hala hikayesini anlayabilmiş değilim
Ruhsal hastalıkların olduğunu kabul ediyorsun -ki bu çoğu kişinin yapamadığı bi şey- öyleyse bu hastalığını besleyen şeylerden kurtulmayı denemelisin. Yani animeyi (en azından sana sapıklık aşılayacak, cinsel olanları) bırak. Hemde acilen

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Loliyim ben yapma şöyle şeyler

Bizim gibi insanlar toplanıp ordu olsak dünyayı ele geçiririz yemin ediyorum

Umrunda olur mu bilmiyorum ama sosyal açıdan (Dışa vurursan tabi, herkesin içinde sakladığı değişik şeyleri vardır.) sıkıntı çıkarabilir bu sana söyleyeyim. -Belki çıkarmıştır da.-

Ama ilerleyen zamanlarda daha fazla sorun çıkarabilir. (Dostça bir uyarı sadece.)

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruhsal hastalıkların olduğunu kabul ediyorsun -ki bu çoğu kişinin yapamadığı bi şey- öyleyse bu hastalığını besleyen şeylerden kurtulmayı denemelisin. Yani animeyi (en azından sana sapıklık aşılayacak, cinsel olanları) bırak. Hemde acilen
Hayatıma son vermek olur o şey :3
Boşuna beklemeyin benden héntaiyi ecchiyi bırakmamı anime yaşamımın kaynağı
Psikopatım evet bunu kabul ediyorum

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
@B35T14 konuyu baltalamayalım kardeşim,son zamanlarda wwe izliyorum diye mesaj alıyorum yalan diye açıklamaya kalksam bu konuda 5 sayfa tutar uzatmayalım herkesin fikri kendine.

Konunun baltalanacak bir yeri yok ki, bir düşüncesi varsa kurallara uygun bir şekilde savunabilir. Sen de yapabilirsin. Sadece müzik vs. konusu değil, sohbet olsun diye açtım. B)

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
"Hayal dünyasında, rüyalarımda konuşuyorum..." gibisinden bir şey değil değil mi? Çünkü acı insanlara aptalca şeyler yaptırır, zamanında yaşadım.

Reelden olmuşsa nasıl olduğunu merak ediyorum. B)
En son onu sıktığımı düşünüyorum bu yüzden üzgünüm aptalca şeyler yaptım konuşurken ama beklediğim gibi cevap alamadım daha doğrusu en ufak bile etkileme olmadı ufak bir iltifatta bulundum beklediğimden aşırı farklı bir cevap aldım ve cevabı ''lol ty'' oldu bu kadar O an camdan atlayasım geldi :(

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni iki şarkı!
Black Holes (From Portal 2. NOOO! Whatley!):
Our Little Horror Story (From FNaF 3):

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
En son onu sıktığımı düşünüyorum bu yüzden üzgünüm aptalca şeyler yaptım konuşurken ama beklediğim gibi cevap alamadım daha doğrusu en ufak bile etkileme olmadı ufak bir iltifatta bulundum beklediğimden aşırı farklı bir cevap aldım ve cevabı ''lol ty'' oldu bu kadar O an camdan atlayasım geldi :(
"lol ty" yazdıysa yazdığı andan itibaren alt+tab yapıp başka bir işle uğraşmaya gitmiştir bu kesin ve kesin kalacaktır uzun bir mesaja kısa bir cevap geldiyse lol ty gibi karşındaki kişi seninle ilgilenmiyordur seni takmıyordur bu bir gerçektir

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

Etkilenmişsin, ki ben de etkilendim kızdan ama "That's none of my business" gerçek hayatta böyle kızların %95'inin bir erkek arkadaşı var zaten. Yani internet ortamında bu iş biraz zor sana diyeyim.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Konunun baltalanacak bir yeri yok ki, bir düşüncesi varsa kurallara uygun bir şekilde savunabilir. Sen de yapabilirsin. Sadece müzik vs. konusu değil, sohbet olsun diye açtım. B)
Bırak aga kimsenin inanmaması benim için daha uygun bilirsin sen B)
Bu arada merak ediyorsan özel konuşma aç bana biraz işim var gelince anlatayım sana istersen? B)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
"lol ty" yazdıysa yazdığı andan itibaren alt+tab yapıp başka bir işle uğraşmaya gitmiştir bu kesin ve kesin kalacaktır uzun bir mesaja kısa bir cevap geldiyse lol ty gibi karşındaki kişi seninle ilgilenmiyordur seni takmıyordur bu bir gerçektir
Ondan sonraki mesajıma bir paragraf yazı yazdı demi? B)
Kısa mesaj yazdı çünkü benim iltifat mesajımda kısaydı :olgun: Bence biraz utandı orada :/
Etkilenmişsin, ki ben de etkilendim kızdan ama "That's none of my business" gerçek hayatta böyle kızların %95'inin bir erkek arkadaşı var zaten. Yani internet ortamında bu iş biraz zor sana diyeyim.
Erkek arkadaşı olmamasına seviniyorum ayrıca biseksüel olması da fena koyuyor bana. :/