Gece Sohbeti Denemesi - Müzik Paylaşımı

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Şimdi house gifi koysak özenti mi oluyoruz .s
kişisel analizlerime gore senin forumda bi durusun ve bi karakterin var sen koyarsan ozenti olmuyorsun ama baskalarina bkip ayni urliyi sozleri yazarsa ben ona ozenti derim house gifleri ozentilik gostergergesi degildir sadece kisisel goruslerim umarim anlamissindir bide telden yaziom arada yanlis oluyor onlara takilma

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
kişisel analizlerime gore senin forumda bi durusun ve bi karakterin var sen koyarsan ozenti olmuyorsun ama baskalarina bkip ayni urliyi sozleri yazarsa ben ona ozenti derim house gifleri ozentilik gostergergesi degildir sadece kisisel goruslerim umarim anlamissindir bide telden yaziom arada yanlis oluyor onlara takilma
Zaten koymayacaktı neyse :(

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Rüyamı anlatıyom:
Çoğunu unuttum :/
Abdullahla skypeden konuşuyoduk, tabi yüzünü fln hayalimde canlandırmışım.
Kız düşürmeye çalışıyoduk, sonra bişeyler bişeyler oldu. Bende su içdim. Sonra birden oruç olduğumu hatırladım. Oruç gitti diye yakınmaya başlıycaktım ki uyandım :S

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Nöbetçiyim bu gece :/ masadaki adam dio niye yüzün asık şefim ulan muallak sahur yapacaz kalk git çayıni alevi lokantasinda iç patron icerde olmasa sokardim o demligi ona artist :( bu gece ay dolunay manzara guzel bunu yazarken masa kalkti :D ben geliyorum şimdi[DOUBLEPOST=1435881417,1435876517][/DOUBLEPOST]
  1. Şehrin tepesinde sahur