Gelecekte 200 Yıl Yaşamak Mümkün Mü?

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, "Gelecekte 200 Yıl Yaşamak Mümkün Mü?" adlı videomla tekrar karşınızdayım.

Arkadaşlar kendi yaptığım amatörce outro güzel olmuş mu?

Eleştirilerinizi ve eksiklerimi buradan veya video altına yorum yazarak söyleyebilirsiniz.

Bu video için çok emek verdim beğenip abone olursanız sevinirim.

İyi seyirler.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Outro fena değil ama o bağlantıya gidebilmemiz için koyduğun kareler olmamış.
Şunu da söyleyeyim, intro hoşuma gitti ama "Evde Bilgi" yazısı hafif italik duruyor, eğik olmayan bir yazı seçersen daha hoş olur bence.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
insan ömrünün ortalamasının ve insan boyunun ortalamasının azalması kıyamet alametidir ama kıyametle ilgili bir şey daha var tek bir müslüman bile kalmayınca kıyamet kopacak eğer bütün dünya müslüman olup görevini yerine getirirse her insanın ömür ve boy ortalaması artar diye bir teori ortaya konabilirmi bilemem bu benim düşüncem uzun zamandır aklımdaydı ama ben bunları senin videonu izlemden yazdım

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
insan ömrünün ortalamasının ve insan boyunun ortalamasının azalması kıyamet alametidir ama kıyametle ilgili bir şey daha var tek bir müslüman bile kalmayınca kıyamet kopacak eğer bütün dünya müslüman olup görevini yerine getirirse her insanın ömür ve boy ortalaması artar diye bir teori ortaya konabilirmi bilemem bu benim düşüncem uzun zamandır aklımdaydı ama ben bunları senin videonu izlemden yazdım
Yakında olur zaten millet ezan okununca televizyonun fişini çekerken şimdi televizyonun sesi tamamen acılıyor

En iyi cevaplar
0
bilim geliştikçe insan ömrü uzar bundan 100 yıl öncesine bak bunu anlarsın zaten

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir düşüncem daha var, bir deniz anası türü bu deniz anası ölmek üzereyken hücrelerini yeniliyor ve ölmüyor tabii ki bir şekilde bir balık tarafından yenmez ise sonsuza kadar yaşayabiliyor bu genden insanlarada konulsa herhangi bir kaza olmadan sonsuza kadar yaşanabilir fakat her ölümün bir sebebi vardır buna göre bize araba çarptığında yine ölürüz yada kalp krizi durumlarında bunun için bu yöntemlerde iş görmez.

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar videomu izledikten sonra yorum yaparsanız daha sağlıklı olur.

Not: Outroya linkleri ekledim.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir düşüncem daha var, bir deniz anası türü bu deniz anası ölmek üzereyken hücrelerini yeniliyor ve ölmüyor tabii ki bir şekilde bir balık tarafından yenmez ise sonsuza kadar yaşayabiliyor bu genden insanlarada konulsa herhangi bir kaza olmadan sonsuza kadar yaşanabilir fakat her ölümün bir sebebi vardır buna göre bize araba çarptığında yine ölürüz yada kalp krizi durumlarında bunun için bu yöntemlerde iş görmez.
2050 yılında kendini yenileyebilen kas dokusu üretilecekmiş baya bir ömür uzar artık beyin ölene kadar

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Outro fena değil ama o bağlantıya gidebilmemiz için koyduğun kareler olmamış.
Şunu da söyleyeyim, intro hoşuma gitti ama "Evde Bilgi" yazısı hafif italik duruyor, eğik olmayan bir yazı seçersen daha hoş olur bence.
Dostum introyu amatörken hazır olarak yaptığım için değiştirememiştim önerin için teşekkürler yinede.[DOUBLEPOST=1433670576,1433670458][/DOUBLEPOST]
Haklısın ama dediğin şey ne kadar mümkün olabilir ki?[DOUBLEPOST=1433670813][/DOUBLEPOST]
Zaten İnsan 190 Yıl Yaşamaya Tasarlanmış Olarak Biliyorum :/
Geçmişte ki insanların bizden daha fazla yaşadığı kesin zaten.[DOUBLEPOST=1433671222][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar lütfen videomu beğendiyseniz abone olmayı unutmayın...[DOUBLEPOST=1433676385][/DOUBLEPOST]
2050 yılında kendini yenileyebilen kas dokusu üretilecekmiş baya bir ömür uzar artık beyin ölene kadar
Üretilmiş bile.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Vücudumuz doğru yaşanırsa 190 yıl dayanabilecek yapıda. Şu ana kadar en uzun yaşayan insan ise 134 yıl yaşamış. Üzücü.
Ama asıl iyi olan insan ömrü 1500'lü yıllarda 45-60 yaşına gelince çok uzun yaşamış farzediliyordu, bu rakam 1800'lerde 50-65, 1900'lerde 70-85 ve şu anda 85+ olarak hesaplanıyor. Yani insan ömrü teknolojik gelişmelerle değişken yaşantımıza uyum sağlamaya başlıyor. Bunu alırsak ve rivayete göre hz. Adem'in ve Hz. Nuh'un 800 yıl kadar yaşadığını da hesaba katarsak yaklaşık 2500 yılına kadar ömür eşiği 200'e ulaşır :( Tabi biz bunu göremeyeceğiz :(

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vücudumuz doğru yaşanırsa 190 yıl dayanabilecek yapıda. Şu ana kadar en uzun yaşayan insan ise 134 yıl yaşamış. Üzücü.
Ama asıl iyi olan insan ömrü 1500'lü yıllarda 45-60 yaşına gelince çok uzun yaşamış farzediliyordu, bu rakam 1800'lerde 50-65, 1900'lerde 70-85 ve şu anda 85+ olarak hesaplanıyor. Yani insan ömrü teknolojik gelişmelerle değişken yaşantımıza uyum sağlamaya başlıyor. Bunu alırsak ve rivayete göre hz. Adem'in ve Hz. Nuh'un 800 yıl kadar yaşadığını da hesaba katarsak yaklaşık 2500 yılına kadar ömür eşiği 200'e ulaşır :( Tabi biz bunu göremeyeceğiz :(
2500 yıl kadar yaşasak bile bir süre sonra dünya o kadar insanı kaldıramıyacağı için iflas etmeye başlar.

Son düzenleme: