Geliştirdiğim SkyBlock Serveri için Yeni Fikirler Arıyorum

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gayet İyi Güzelde '' Türklere Böyle SkyBlock Emekle Gelişecek Server Yaramaz Türkler Yeni Yeni Alışmaya Başlıyor 1Yıl Felan Bekle Derim ??
Bence Dinle Beni Hiç Bi İşine Yaramaz..

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
neyle yapılıyo pluginlemi :D
tamam bak buldum easy 10. seviyeye gelmeyen ejderha saldırmasın easy 10. seviyeyide bitirene spawn egg çıksın içinden %100 oranla snowman çıksın ve snowman sadece easy 10. seviye ve üstündeki kişilerde bulunabilsin snowmanı besliyince ejderhaya isabet oranı artsın :D aynı kaleye saldırma oyunlarında bu oyuncu 1. seviye 1 hafta koruma kalkanı var gibi easy 10. seviye altına dalmasın ejderha bu biraz zor scriptmi olcak ne :S .-.[DOUBLEPOST=1403368347][/DOUBLEPOST]
umut benim dediğim fikir daha iyi demi oyuncu x:0 metreye geldiğinde adaya ışınlansın zaten blok koyma sınırı x:1 sorun olmaz ben haklıyım demi umut :Q
O da Güzel :D

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gayet İyi Güzelde '' Türklere Böyle SkyBlock Emekle Gelişecek Server Yaramaz Türkler Yeni Yeni Alışmaya Başlıyor 1Yıl Felan Bekle Derim ??
Haklısın çogu türk emek sevmez ama bazı skyblock serverlerde full çekiyor basarılı bir sunucu olursa niye açılmasınki.? :D[DOUBLEPOST=1403368923,1403368846][/DOUBLEPOST]@SnKaan Bence sen git RPGMMO server açki türkler oynasın o server daha çok tutar bence basarılı olursa full bile çeker çünkü türkiyede bu tarz server çok az çogu server açan hazır faction paketlerini alip direk faction açıo.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D aklıma bir fikir geldi dungeon her sandıkta dungeron giriş kağdı olcak paper yani ona sağ tıklıyınca dungeon olcak 1 kat 2 kat felan 100. katta sana efsanevi set verilcek ve bu set sadece 6 ayda bir verilcek mesela biri dungeonu 100. kata kadar geçti seti aldı adamlar dungeona sadece xp için girebilcek 6 ay sonra 100 . kat açılcak mesela :D nasıl .-.

olabilir :) ama her kata kağıt isteme olayı zor biraz :/ her kat için 1 diamond istese olmazmı? :) açtığı her kapı için birdaha diamond istemez :)?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Aslında Bir Yönden Haklısın Türkler Zoru Sevmez Survival Serverlarda Bile X.Ray Açan Bir Topluma Sahipiz
Ama Bir Yandanda Yenilikçi Düşünceler Var Denemek İçin Girerler Ve Bağlı Kalırlar :D

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısın çogu türk emek sevmez ama bazı skyblock serverlerde full çekiyor basarılı bir sunucu olursa niye açılmasınki.? :D[DOUBLEPOST=1403368923,1403368846][/DOUBLEPOST]@SnKaan Bence sen git RPGMMO server açki türkler oynasın o server daha çok tutar bence basarılı olursa full bile çeker çünkü türkiyede bu tarz server çok az çogu server açan hazır faction paketlerini alip direk faction açıo.

bu sunucu bittiğinde yeni serverlar açıcam zaten ama tek tek olacak :) İlk önce skyblock sonra dediğiniz gibi hub server yapıp rpgde açabilirim böyle devam eder.. :)

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D
Diamond block kırınca direk lava ısınlansın ölsünler itemleri gitsin sövsünler sonra ban at :D
on break of diamond block: //diamond blok kırılınca
kill a player //oyuncuyu öldür
send "Zaaa qandırdım" to player /// mesaj yolla
clear inventory of player ///üstündeki tüm itemleri sil

Nasıl güzelmi ekleyimmi :p

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır .-. ve sanırım o kill a player olmicak bir oyuncu öldür diyo hangi oyuncu ? kill on break of diamond block player mesela diamond blocku kıran player öldürülsün belli etmemişin :(

hızlıcana yazdım bu kadar bilgniz olcagını düşünmemiştim :) ama benim tüm kodlarım öyle mesela:
on break of grass:
set event-block to dirt
give 1 31:1 to player
chance of 15%:
give 1 seeds to player
cancel event

ve calısıyor :)

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
valla tek bir tane bile kod yazmadım sadece öğrenmeye programlanmış bir yapay zeka gibiyim senin yaptıklarını anlamaya çalışıp değiştiriyorum mesela
on break of grass:
set event-block to dirt
give 1 31:1 to player
chance of 15%:
give 1 seeds to player
cancel event
şimdi bunu yorumlamaya çalışıcam
çimenı kırınca toprak etkinliği başlıyo ve oyuncuya 1 adet 31:1 idli item veriyiliyor %15 oranla 1 seed veriyor oyuncuya en sondada etkinlik durdu yazıyor doğru yorumlamışımdır vaalla kimseye sormadım kendim yorumladım :) .-.

Doğru ama en sondaki mesela toprağı kırınca sana ne verir? Toprak dimi :D işte toprak vermesini iptal ediyor :) mesela
on drop:
cancel event

item attığında item yok olur[DOUBLEPOST=1403370399,1403370323][/DOUBLEPOST]ben böyle kodları paylasmaya devam edersem benim serverı benden önce acacaklar :D

EmreKozan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Doğru ama en sondaki mesela toprağı kırınca sana ne verir? Toprak dimi :D işte toprak vermesini iptal ediyor :) mesela
on drop:
cancel event

item attığında item yok olur[DOUBLEPOST=1403370399,1403370323][/DOUBLEPOST]ben böyle kodları paylasmaya devam edersem benim serverı benden önce acacaklar :D
Sakın öyle bir düşüncen olmasın sen bir başkasına ve o sana bir bilgi verdiği zaman ikinizinde 2 bilgisi olucak :) Ne kadar çok bilgi o kadar iyidir :) Sana başarılar bu arada ilkler unutulmaz :D

EmreKozan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
.-. ben sadece kodları düzenlerim yazamam mesela aklıma senin yazdığın kod hiç gelmezdi ama şu an kodunu editleyebilirim mesela change of u 100% ve dia block vermesi gibi yapbilirim ve bu kod oyuncu kesince çalışabilir gibi editleyebilirim .-. yaşasın öğrenmeye programlanmış yapay zeka gibi beynim
Senin için sevindim aslında kendin bile bulabilirsin o kodları ingilizcen biraz olsun yeter :) Sana önerebileceğim ve bakabileceğin yerler var.
1-
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
basit kodlar ve nasıl çalıştığı ile ilgili mantık bilgileri barındıryor ayrıca kod & komut yazarken notepad ++ kullan. Her komut arası "tab" tuşuna basman lazımmış yoksa kodlar çalışmıyormuş herhalde okuduğuma göre, yani her satırda boşluk bırakacaksın alt satıra geçiceksin.
2-
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
burdaki sitede gelişmiş kodlardan tut her şey var yapımcı sitesi sonuçta :D
3- İngilizce öğren :)[DOUBLEPOST=1403374652,1403374618][/DOUBLEPOST]
Anlamadıysan teyzeye sor o cevap verir...