Gençler istemsiz reklam bilgisi olan gelsin lütfen

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Gençler biri yardımcı olsun şu sol alt köşedeki ufak yer her siteye girdiğimde çıkıyor google hariç ve javascripti bozuyor kaynağı olarak bence
bu siteye otomatik giriyor daha sonra bu kutucuk beliriyor her sayfada karşıma geçiyor nasıl engelleneceğini internet'te araştırdım herhangi bir şey bulamadım anlayan biri varsa yardımcı olabilir mi ?

@Mr_TeneKe @Acarz @Manyakwolf

Aman o siteye girmeyinde sizede bulaşmasın yardımcı olun bu kardeşinize :/

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
https://33.media.tumblr.com/ce1f25636f427cf633d0866ab4b33b5b/tumblr_norhebilememGO1uv3u6no1_400.gif​

System32'yi sil (Kim "L" ve "K" harflerini yan yana koymayı akıl etmiş acaba) Die Endlösung
Denerim reis saol :alkış:[DOUBLEPOST=1439806284,1439806238][/DOUBLEPOST]
AdwCleaner yükleyip tarat bilgisayarını.
Yükledim temizliyor şu an bestsin reis mission complete[DOUBLEPOST=1439812620][/DOUBLEPOST]
geri geldi inatla devam ediyor htmlden anlayan bir şunu çözebilirmi

bilgisayaruzmani

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar cahil cahil konuşmayın bilinçli yönlendirme yapalım lütfen. Bu virüs modem virüsüdür bilgisayarla alakası yok evdeki hangi cihazla girerseniz girin çıkacaktır karşınıza modeminizin yazılımını güncellemenizi ve sabit dns vermenizi tavsiye ederim.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar cahil cahil konuşmayın bilinçli yönlendirme yapalım lütfen. Bu virüs modem virüsüdür bilgisayarla alakası yok evdeki hangi cihazla girerseniz girin çıkacaktır karşınıza modeminizin yazılımını güncellemenizi ve sabit dns vermenizi tavsiye ederim.
Katılıyorum kardeşim modemi sıfırlayınca düzeldi senin dediğin gibi sabit dns de vericem birazdan