GENEL SORUN

zSuleyman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar internetten indirdiğim bir plugin paketini test etmek için sunucuma attım fakat çoğu karakter bozuk çıkıyor æ tarzında türkçe karaktererler bozuk çıkıyor bunu nasıl önleyebilirim ne zaman yapsam böyle lütfen yardım edin.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8 ise > bu tür sembolleri bazı pluginler desteklemiyor maalesef ama 1.7 ise sorunu halletmek için "Notepad++" indirip alakadar olan pluginin config ini açıp üst menüden kodlama dilini UTF-8 olarak değiştirirsen sembolik diller de bir sıkıntı çıkmaz.

zSuleyman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tüm pluginler böyle hepsinin configiyle uğraşamam paket BetaCraft'ın ben kurduğumda böyle oluyor notepad ayarlarımla alakalı olabilir diye düşündüm

Paketi kurduğum gibi sorunlu geldi başka sunucular kullanıyor sorunsuz gözukuyor onlarda.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm pluginler böyle hepsinin configiyle uğraşamam paket BetaCraft'ın ben kurduğumda böyle oluyor notepad ayarlarımla alakalı olabilir diye düşündüm

Paketi kurduğum gibi sorunlu geldi başka sunucular kullanıyor sorunsuz gözukuyor onlarda.
Uğraşamıyacaksan neden server açıyorsun ? İnsanda utanma olur yani bunu bilinçsiz bir şekilde yazdığını varsayıyorum.

Son düzenleme:

TheDarkLast

Sonsuza kadar Adalet!
En iyi cevaplar
0
Süleyman, Bana En Son ''paketi başka yerden alıp editlemişsiniz bunu herkes yapabilir gereksiz bir sunucu." Demiştin bakıyorum ki sende ölesin :)