S5 de güzel -hem benim hem de Litvanyalı kız arkadaşımın kullandığı model- ama belirli koşullarda güzel tabii ki

Pekala su geçirmezliği iyi hoş ama telefonu fazla hırpalamamanız lazım, benim gibi sabaha kadar DBZ Dokkan Battle gibi oyunlara sarmış, 2-3 saatte bir telefonu şarja takıp şarj dolarken bile oyun oynayan birisiyseniz Samsung'a hiç girmeyin derim, -arada bir oyunlar duruyor falan o mesele değil de- özellikle S5'te kapak çok dayanıklı değil, benimkisi kopuverdi.. Bir de Shrike'nin de dediği gibi S3 mini ile S3 de biraz sorunlu, S5'e geçmeden önce ikisini de kullandım- şarj aletleri zamanla halk deyimiyle ''yalama'' yapıyor, yani böyle çok oyun oynayıp şarjı çok hızlı bitirip alete takıp dolunca çıkartıp 2 saat sonra falan tekrar takıyorsanız ve bunu sürekli tekrarlıyorsanız; bir süre sonra şarj aletiyle telefon arasında uyuşmazlık oluyor, ve zor şarj ediyor (şaka gibi ama şarj ucunun altına kitap/defter koyarak şarj ediyordum -ciddiyim- o derece yani) Ve ayrıca, S3 mini -özellikle sık kullanımda- çok donma sorunları yaşayabileceğiniz bir telefon.. Benim S5 şu anda Android 6.0.1 (Marshmallow'muş yeni öğrendim) sürümünde, daha güncelleme gelir mi bilmem ama pek önemsediğim söylenemez