Gerçekler.

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
[HASHTAG]#NeverGiveUp[/HASHTAG] :olgun: Ve rayandu hesabını geri alır.Rayandu zorinin kullandığı şifre neydi? :p

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Hesabını almışın hayırlı olsun; nasıl aldın hesabı geri yetkililerlemi görüşdün ?
Bide hiç alınma ama; siz en başta o hesabı ortak kullanmayacaktınız ; hatta 2. resimde BurnerTroll'ünde dediği gibi:
- Bir pantolona iki kişi sığmaz

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
@Polkakorowakurwa @Rhapsody @z0ringremory doğru mudur bu? Bu işi zorin tek başına mı yaptı yoksa ekipçe mi kararlaştırdınız, onu söyleyin bana sadece.
Zorin tek başına yaptı.
Benim işim zorinle ilgilenmekti.
Fakat bunlarda zorini destekleyince işler karıştı, böyle bir konu açma gereği duydum.

Zaten gidiyorum forumdan bunlarla uğraşmazken gerçek hayatta işlerim daha yolundaydı.
Konuyu boşuna açtım aslında.

Uğraşmaya gerek yok cidden.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Zorin tek başına yaptı.
Benim işim zorinle ilgilenmekti.
Fakat bunlarda zorini destekleyince işler karıştı, böyle bir konu açma gereği duydum.

Zaten gidiyorum forumdan bunlarla uğraşmazken gerçek hayatta işlerim daha yolundaydı.
Konuyu boşuna açtım aslında.

Uğraşmaya gerek yok cidden.
Sen de biliyorsun zaten, aramız pek iyi değil seninle, ama bu yapılan da saçmalık. Hesap çalmak gibi küçük ve saçma eylemlerin desteklenmesi zaten tam bir fiyasko. Diyecek bir şey yok, insan arkadaşlarını daha iyi seçmeli sadece.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
@Polkakorowakurwa @Rhapsody @z0ringremory doğru mudur bu? Bu işi zorin tek başına mı yaptı yoksa ekipçe mi kararlaştırdınız, onu söyleyin bana sadece.
İşte parmağı olanlara söylüyorum, sizin intikam anlayışınız zaten elinizde olan hesabın şifresini değiştirmek midir? Sizinle hesabını paylaşan birinin iyi niyetini suistimal etmek midir?
Benim o işle alakam yok 1 hesabı 2 kişi kullandıklarını görünce zorini malum sohbet yerinden atmıştık :(
Devamında ne oldu bilmiyorum*
Ki hala güvenmiyorum gerçekten hesap çalma olayı olduğuna*
Vede oricinal konuda ne varsa kaçırmışım biri atarsa teşekkürler :(

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Benim o işle alakam yok 1 hesabı 2 kişi kullandıklarını görünce zorini malum sohbet yerinden atmıştık :(
Devamında ne oldu bilmiyorum*
Ki hala güvenmiyorum gerçekten hesap çalma olayı olduğuna*
Vede oricinal konuda ne varsa kaçırmışım biri atarsa teşekkürler :(
Önemli bir şey kaçırmadın. Sadece şiir yazmıştım.
Asıl kızdığım şey zorinin hesabımı çalması değil.
Ben sizle çok tartışmıştım sizi kızdırmış olabilirim ki zorin böyle bir saldırıda bulundu.
Benim kızdığım şey zorinin göstere göstere hesabı çaldığını duruma yazması ve bunu da sizin desteklemeniz.

Tabi ben sinirli değilim, sadece gülüyorum.
Beni yenmek için böyle yapılan güçsüz saldırılara gülüyorum.

Aramızda bir şey kaldığını sanmıyorum.
Olayı burada bitirebiliriz.
Alacağım mesajı aldım.

Saygılar,

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Önemli bir şey kaçırmadın. Sadece şiir yazmıştım.
Asıl kızdığım şey zorinin hesabımı çalması değil.
Ben sizle çok tartışmıştım sizi kızdırmış olabilirim ki zorin böyle bir saldırıda bulundu.
Benim kızdığım şey zorinin göstere göstere hesabı çaldığını duruma yazması ve bunu da sizin desteklemeniz.

Tabi ben sinirli değilim, sadece gülüyorum.
Beni yenmek için böyle yapılan güçsüz saldırılara gülüyorum.

Aramızda bir şey kaldığını sanmıyorum.
Olayı burada bitirebiliriz.
Alacağım mesajı aldım.

Saygılar,
Ben sadece beğenip geçtim kimse zorine rayandunun hesabını çal filan demedi :(
Konuşurken o postun linkini attılar Durumlar* diye bende baktım beğenip geçtim çok durmadım üstünde :(
Ama biliyorsun profiline mesaj atıp hakkettin filanda yazabilirdim :(
Yani sadece zorinin kişisel sorunlarına kurban gitmişsin :(
Vede amansızların intikamı filan yazmış yalan kimse ona öyle bir şey yap demedi :(