Antnms
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar ben 2014 yılından beri forumda olan birisiyim yeni hesap açıp geldim. Geçmişte birçok dostluğum oldu beni arkadan vuranlar oldu bunlar benim için çok iyi bir ders oldu. Artık yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Ancak biraz zor gibi çünkü minecraft forumlarına baktığımda önceki senelerde olan kriz daha da kötü olmuş forumda doğru düzgün bir minecraft kitlesi yok önceden roleplay ile çok uğraşırdım. Skript bilgim hala duruyo Eskiden forumda roleplay olayına takılmıştım mta sa:mp gta gibi oyunların sunucusunu kurmuştum çok az kişi gördü bu sunucuları hatta türkiyede ilk the walking dead zombi roleplay gibi efsane projeler yapmıştım, silah araç sağlık polisiye efsane sistemlerle donatmıştım ancak oyuncu bulamamaktan dolayı kapattım bu alanlarda projeler yapan nadir oyunculardandım
Şimdi ise daha eğlenceli bir projeyle geldim. En azından Türkiye kitlesinin hoşuna gidebilecek bir projeyle Projeyi görmek için buraya tıklayın.
Forum değişmiş hem site olarak hem de kullanıcı olarak eski aktiflik yok neyse tekrardan merhaba içinizdeki çoğu kullanıcıyı tanırım. Yeni isimler görüyorum hep .. kalıcı olmak dileğiyle hoşbuldum
Şimdi ise daha eğlenceli bir projeyle geldim. En azından Türkiye kitlesinin hoşuna gidebilecek bir projeyle Projeyi görmek için buraya tıklayın.
Forum değişmiş hem site olarak hem de kullanıcı olarak eski aktiflik yok neyse tekrardan merhaba içinizdeki çoğu kullanıcıyı tanırım. Yeni isimler görüyorum hep .. kalıcı olmak dileğiyle hoşbuldum