GiveCraft | Alımlar başlamıştır | Ne alımı olduğunu tıkla ve gör | Hadi bakalım...

givecraft12

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Herkese merhabalar.
Öncelikle Benim adım Mustafa Recep Çetin,Lakabım Shafuq
4-5 yıldır bu işlerle uğraşıyorum.Çok fazla sunucu işlettim.
Artık sahaya geri dönmenin zamanı geldi dedim ve tekrar GiveCraft'tı açmaya karar verdim ^^
Şimdi sizden destek bekliyorum.
Alım için geldiniz bunu çok iyi biliyorum :)
İletişim
Facebook:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Youtube:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Alımlar neler?
Her türlü alımı yapabilirim 0 dan bir takım,ekip kuruyorum.(istesem eski ekibimi toplarımda yeni bir ekip kurmak istedim)
Öncelikle en önemli alımlar;
Skripter,Pluginer
Builder,Mimar,Moderator (seç beğen al)
Rehber alımı var tabii ki ama daha erken sunucunun acılması tahminen 2 ay sürer maplar pluginler vs.Sağlam birşeyler düşünüyorum.
Sunucuya oyuncu cekmeye gelince bir dostla anlaştım 9k abınesi +3500'lik bir Discord sunucuna sahip ve bilmem kaç takipcisi olan bir Twitch yayıncısı tanıyorum
Oda biraz yardım edecek umarım :)
Neyse Değerli Vakidinizi ayırdınız için cok müteşekkirim.
Alım için yoruma şunları yazınız.
Ad-Soyad:
Buildse birkaç resim (en az 1 tane)
İletişim adresiniz
Ve birazda kendinizi tanıtın.

Son düzenleme:

TheKralGenc

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad:Ömer Altıntas
Ne alımıyla ilgileniyorsunuz:Admin
İletişim adresiniz: Skype KralGenc
Kendi Serverim Var Onla İlgileniorum Başka Serverlerde Admin Olmak Da İstiorum.

givecraft12

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad:Ömer Altıntas
Ne alımıyla ilgileniyorsunuz:Admin
İletişim adresiniz: Skype KralGenc
Kendi Serverim Var Onla İlgileniorum Başka Serverlerde Admin Olmak Da İstiorum.
Hmm oyun bilginizi vs.Biraz acıklarmısınız ona göre değerlendirmeye alıcağım.

RegenBro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad:Bayram Bıçaklı
Ne Alımıyla ilgileniyorsunuz:Mimar
Buildse birkaç resim (en az 1 tane): Skypeden yollarım.
İletişim adresiniz: Skype: [email protected]
Ve Birazda kendinizi tanıtın: Küfrü Sevmem , Cıvık,Şimarık bir insan değilimdir. World Editi genellikle kullanmam biraz biraz lazım oldugunda. Böyle :)

Oyun Bilgimse Mimarlık olarak: %74 Gibi bir şey olarak düşünüyorum. Her türlü warp spawn vb. yapabilirim.
Birde sw plleri alıntı olmazsa sevinriim :)

givecraft12

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad:Bayram Bıçaklı
Ne Alımıyla ilgileniyorsunuz:Mimar
Buildse birkaç resim (en az 1 tane): Skypeden yollarım.
İletişim adresiniz: Skype: [email protected]
Ve Birazda kendinizi tanıtın: Küfrü Sevmem , Cıvık,Şimarık bir insan değilimdir. World Editi genellikle kullanmam biraz biraz lazım oldugunda. Böyle :)

Oyun Bilgimse Mimarlık olarak: %74 Gibi bir şey olarak düşünüyorum. Her türlü warp spawn vb. yapabilirim.
Birde sw plleri alıntı olmazsa sevinriim :)
Skypede arkaşlık yolluyorum dostum,şu an daha sevreri hazırlamadı gecici olarak kendi yaptığım map-plugin paketini koyrdum(internette paylaştım oyuzden gecici) sile sile 0 lıcam onları + sunucu şu an hamachi ama gerekirse nitradoya taşırım hatta çarşanba taşırım tahminen.

RegenBro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skypede arkaşlık yolluyorum dostum,şu an daha sevreri hazırlamadı gecici olarak kendi yaptığım map-plugin paketini koyrdum(internette paylaştım oyuzden gecici) sile sile 0 lıcam onları + sunucu şu an hamachi ama gerekirse nitradoya taşırım hatta çarşanba taşırım tahminen.
Tamamdır Bekliorum sizi. Ben yollamıştım zaten istek.

AAAAAAAAAssssskk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad: Yunus Emre AKMEŞE
Ne alımıyla ilgileniyorsunuz: Builder

2018-01-30_15.36.43.png
2018-01-30_15.36.45.png

İletişim adresiniz: Skype: yunusemreakmese355
Ben hayalperest birisiyimdir. Ama hayalperest olmam dışında hayal ettiğim şeyleride gerçeğe dökerim. Mimarlık yapmayı bu yüzden çok severim. Oyunculara karşı iyi tutum içinde olurum. Küfür etmem. Yardım etmeyi severim. birçok sunucuda yetkili oldum bu yüzden bilgiliyim. VoxelSniper, WorldEdit, WorldGuard gibi pluginleri kullanmayı bilirim.

Son düzenleme:

yavuzselimbaba

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ad-soyad:yavuz selim tuncsoy
Ne Alımıyla ilgileniyorsunuz:mimar
Buildse birkaç resim (en az 1 tane):skype dan göndersem.
İletişim adresiniz: Skype:yavuz tuncsoy resim yok.
Ve Birazda kendinizi tanıtın:İlk önce serverda küfür etmem saygılı olurum herkeze oyuncularla ilgilenirim bişe lazımsa bug falan bulduysalar size bilidirim yada ben yaparım world edit kullanmıyorum kendi el emeğimle yapıyorum sizi de iyi biri sanıyorum işallahda öyledir serverda güzeldir eminimki beni seçerseniz çok sevinirim

ne zaman cevabını yazarsınız

givecraft12

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ad-soyad:yavuz selim tuncsoy
Ne Alımıyla ilgileniyorsunuz:mimar
Buildse birkaç resim (en az 1 tane):skype dan göndersem.
İletişim adresiniz: Skype:yavuz tuncsoy resim yok.
Ve Birazda kendinizi tanıtın:İlk önce serverda küfür etmem saygılı olurum herkeze oyuncularla ilgilenirim bişe lazımsa bug falan bulduysalar size bilidirim yada ben yaparım world edit kullanmıyorum kendi el emeğimle yapıyorum sizi de iyi biri sanıyorum işallahda öyledir serverda güzeldir eminimki beni seçerseniz çok sevinirim

ne zaman cevabını yazarsınız
Merhaba genç..
Yaş sınırının çok altındasın malesef kabul edemeyeceğim istediğini (minimum 14-15 yaş)

Ad-Soyad: Yunus Emre AKMEŞE
Ne alımıyla ilgileniyorsunuz: Builder

Ekli dosyayı görüntüle 65833 Ekli dosyayı görüntüle 65834
İletişim adresiniz: Skype: yunusemreakmese355
Ben hayalperest birisiyimdir. Ama hayalperest olmam dışında hayal ettiğim şeyleride gerçeğe dökerim. Mimarlık yapmayı bu yüzden çok severim. Oyunculara karşı iyi tutum içinde olurum. Küfür etmem. Yardım etmeyi severim. birçok sunucuda yetkili oldum bu yüzden bilgiliyim. VoxelSniper, WorldEdit, WorldGuard gibi pluginleri kullanmayı bilirim.
Build mükemmel.Çok hoşuma gitti tabi siz yaptıysanız ^^
Skypeden ulaşıcağım size hayran kaldım doğrusu.

Konu Güncel

givecraft12

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kendi Serverim Var Tabi Oyun Bilgim Yüksek 5 yıldır Oyunu Oyniorum :D
Malesef şunu söylemek zorundayım.
Sen 5 yıldır oynuyorum diyorsun? Minecraft oynamak ile ''oyun bilgisi'' arasında koca bir dağ var.
Şöyle açıklayım ''oyun bilgisi'' derken demek istediğim plugin skript işlerinden ne kadar anlıyorsun?
Sen saece internetteki paketleri kullanan bir kişi misin?
Veya kendi paketini kendi yapan birimisi (editlemek bir şey değildir edit yapabilirim vs demeyin öyleyse iyi günler dilerim başarılar)
Ayriyetten kendi sunucun olması pek bir şey benim acımdan ifade etmez.
Ben böyle bir insan değilim.
- ''Hihihihiii şimdi buna biraz gazı verrim kanka olurum sonra skype facebook iyice yakınlaşınca onun amazing serverinde yetkili olurum ^^cok zekiyim''
VEYA
- ''Şimdi bunun serveri var ben fakirlerle uğraşıcağıma bununla ortak olurum veya yetki veririm bana spoınsor olur serverinde yetki verir :)))))''
Birazdaha VEYA
- ''ABİ BANA YETKİ VER SANA OP VERECEĞİM ABBİ YALAYIM EE ELİNİ ABİİİİİİ'' de değilim biraz konudan saptım ama zaten nasıl bir insan olduğumu kısmen yukarıda anlattım.Okuduğun için teşekkür ederim genco.

berat52clk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad:Berat Çelik
Ne alımıyla ilgileniyorsunuz:Moderatör
İletişim adresiniz skype: berat59celik52
Ve birazda kendinizi tanıtın: Eskiden 2 tane kendi faction serverim oldu tam hatırlamıyorum ama 2-3 tane sunucudada adminlik yaptım sonoyuncuya 2014 yılında moderator olarak seçildim fakat aktifsizliğim yüzünden 1 ay içinde atıldım minecraft 1.7.2 zamanında pluginnerik yapıyordum baya baya herşeyden anlıyordum ve 2016 da falan oyun içi her türlü komutu biliyordum şuandada nerdeyse yine 1 hafta alışsam plugin falan yaparım komut bilgisinide hatırlıyorum aşağı yukarı yani tecrübem bayağı var fakat 2016 dan beri minecraft oynamıyordum ve şimdi yeniden başladım ama hemen alışabilirim.saygı benim için en önemli şeylerden birisi oyun içinde oyunculardan kurucuya herkeze saygım sonsuz.Bir yetkili hata yaparsa naparsınız diye sorucak olursanız Hatasının büyüklüğüne bağlı küçük bir hata yaparsa ona hatasını söyler doğruyu öğretirim. Büyük bir hata yaparsa ceza alması veya herhangi bir işlem için kurucuya bildiririm.

givecraft12

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad:Berat Çelik
Ne alımıyla ilgileniyorsunuz:Moderatör
İletişim adresiniz skype: berat59celik52
Ve birazda kendinizi tanıtın: Eskiden 2 tane kendi faction serverim oldu tam hatırlamıyorum ama 2-3 tane sunucudada adminlik yaptım sonoyuncuya 2014 yılında moderator olarak seçildim fakat aktifsizliğim yüzünden 1 ay içinde atıldım minecraft 1.7.2 zamanında pluginnerik yapıyordum baya baya herşeyden anlıyordum ve 2016 da falan oyun içi her türlü komutu biliyordum şuandada nerdeyse yine 1 hafta alışsam plugin falan yaparım komut bilgisinide hatırlıyorum aşağı yukarı yani tecrübem bayağı var fakat 2016 dan beri minecraft oynamıyordum ve şimdi yeniden başladım ama hemen alışabilirim.saygı benim için en önemli şeylerden birisi oyun içinde oyunculardan kurucuya herkeze saygım sonsuz.Bir yetkili hata yaparsa naparsınız diye sorucak olursanız Hatasının büyüklüğüne bağlı küçük bir hata yaparsa ona hatasını söyler doğruyu öğretirim. Büyük bir hata yaparsa ceza alması veya herhangi bir işlem için kurucuya bildiririm.
Seni seçtim pikachuuu GiveCraft ekibimize hoşgeldin.

KusTakMan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad:Mehmet Erdem
Ne alımıyla ilgileniyorsunuz:Admin Ve Moderatör
Buildse birkaç resim (en az 1 tane):Vardıda Bulamadım
İletişim adresiniz Skype: Osmanlı Yiğidi
Ve birazda kendinizi tanıtın.:Ben Mod Ve Adminlik Konusunda Bilgili Bir İnsanımdır Eğer Bir Hatam Olursa Kusura Bakmayınız Çünkü Hatasız Kul Yoktur Dürüstümdr Saygılıyımdır Haksızlığa Gelemem Eskiden 3 Tane Serverim Vardı Ve Birçok Serverde Adminlik Modluk Yapmışımdır Bukardı Teşekkürler