GiveCraft | Alımlar başlamıştır | Ne alımı olduğunu tıkla ve gör | Hadi bakalım...

adnankaya472

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad:Eray Gümüştaş
Ne alımıyla ilgileniyorsunuz:Admin
Buildse birkaç resim (en az 1 tane)
İletişim adresiniz Skype:[email protected]
Ve birazda kendinizi tanıtın.
Merhaba adım eray 16 yaşındayım 2016 yılıdından beri böyle oyunlarla uğraşıyorum küfür etmem yetkililere ve oyunculara saygım sonsuzdur şımarık ve aptal biri değilim kurucu ne derse onu yaparım sözünden çıkmam asla ve eskiden skript kodluyordum ama galiba unutmuşumdur olsun sizin için yeniden öğrenebilirim beni seçerseniz gayet güzel konuşup sizle iyi bir server kuracağız cevabınızı bekliyorum.

givecraft12

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad:Mehmet Erdem
Ne alımıyla ilgileniyorsunuz:Admin Ve Moderatör
Buildse birkaç resim (en az 1 tane):Vardıda Bulamadım
İletişim adresiniz Skype: Osmanlı Yiğidi
Ve birazda kendinizi tanıtın.:Ben Mod Ve Adminlik Konusunda Bilgili Bir İnsanımdır Eğer Bir Hatam Olursa Kusura Bakmayınız Çünkü Hatasız Kul Yoktur Dürüstümdr Saygılıyımdır Haksızlığa Gelemem Eskiden 3 Tane Serverim Vardı Ve Birçok Serverde Adminlik Modluk Yapmışımdır Bukardı Teşekkürler
Malesef sadece builder ve mimar alıcağım artık hee bide skripter yinede ilginiz için teşekkür ederim.

GÜNCEL KONU

TunaWins

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad:Tuna Taş
Ne alımıyla ilgileniyorsunuz:Moderatör
İletişim adresinizSkype live:tunature
Ve birazda kendinizi tanıtın Hoş biriyim sert biri değilim serverlerdede oyunculara yardım etmeyı serverım 5 yıldır minecrft ile ilgileniyorum.

adnankaya472

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad:Eray Gümüşbaş
Ne alımıyla ilgileniyorsunuz:Admin - Moderator
Merhaba adım eray 16 yaşındayım 2016 yılıdından beri böyle oyunlarla uğraşıyorum küfür etmem yetkililere ve oyunculara saygım sonsuzdur şımarık ve aptal biri değilim kurucu ne derse onu yaparım sözünden çıkmam asla ve eskiden skript kodluyordum ama galiba unutmuşumdur olsun sizin için yeniden öğrenebilirim beni seçerseniz gayet güzel konuşup sizle iyi bir server kuracağız cevabınızı bekliyorum.

Ad-Soyad:Eray Gümüşbaş
Ne alımıyla ilgileniyorsunuz:Admin - Moderator

VARTOLİ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
böyle adamlık taslıyorsunuzda sizinde koskocabir serverin adını alıp aternos bir server olduğunuzdan eminim :D

bu arada öyle bir buildi onun yaptığını düşünmüyorum. googleya yazınca çıkıyor zaten.

givecraft12

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad:Tuna Taş
Ne alımıyla ilgileniyorsunuz:Moderatör
İletişim adresinizSkype live:tunature
Ve birazda kendinizi tanıtın Hoş biriyim sert biri değilim serverlerdede oyunculara yardım etmeyı serverım 5 yıldır minecrft ile ilgileniyorum.
Malesef sadece builder ve mimar alımlarımız var şu an.

ohmygayming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad:Aytuğ Kömeç
Ne alımıyla ilgileniyorsunuz:Scripter
İletişim adresiniz:skype:nofall57
Ve birazda kendinizi tanıtın.: Ben Aytuğ Yaşım 16 ve bu script konusunda profesyonelim daha önce birçok sunucuda çalıştım hepsi 50 kişiden fazla alıyordu ben hem serverde size yardım etmek amacı ile hemde script yazma konusunda yardım etmek isterim
ve oyuncularla gerekirse ciddi gerekirse eğlenceli bir şekilde konuşurum
arkadaşım diye bakmam eğer sunucuyu kötülemek için bir şey yaparsa sunucudan uzaklaştırırım