Gizem Tanrısı

Resim Ekliyeyim Mi

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

darkona

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Armorstand i boşkoy şu çocuğa bak sen türünün son örneği
Not: armor stand = zırh tutucu gibi bir şey.[DOUBLEPOST=1435249814,1435249761][/DOUBLEPOST]
Eh o zaman armorstand nerde diye neden yorum yaptıN?
Ya "inanamıyorum armor standler canlı gibi diye bir yorum yazdın ondan sordum"

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yaratıcı görünüyor. Resimlerin direkt buradan görünmesini sağlamak için konunu düzenlerken emoji sembolünün sağındaki resme tıklayıp, aynı linkleri kopyalarsan resimler gözükecektir. Yalnız ben haritanın konusunu da anlamadım, görevimiz nedir, anlatır mısın? :sgül:

darkona

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yaratıcı görünüyor. Resimlerin direkt buradan görünmesini sağlamak için konunu düzenlerken emoji sembolünün sağındaki resme tıklayıp, aynı linkleri kopyalarsan resimler gözükecektir. Yalnız ben haritanın konusunu da anlamadım, görevimiz nedir, anlatır mısın? :sgül:
Ya zamanında ailemiz öldürülüyor yeni bir hayata başlıyoruz sonra orda yeni bir ailemiz oluyor onlada ölüyor yine tam yeni bir hayata başlıyoruz derken ailemizin katili çıkıyor[DOUBLEPOST=1435252608,1435252477][/DOUBLEPOST]
adını söylemediği için haritanın adını gizem tanrısı koydum

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya şu resimleri gömün ya gömün ya mobildeyim zor oluyo. Güzel ama.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi