Dur beynim yandı bpş ver konuyu kapatalımevet şu üzerine zırh takdığımız zamazingolar
Dur beynim yandı bpş ver konuyu kapatalımevet şu üzerine zırh takdığımız zamazingolar
İnsan koyduğu şeyi nasıl bilmezArmorstand i boşkoy şu çocuğa bak sen türünün son örneği
Not: armor stand = zırh tutucu gibi bir şey.
Ya "inanamıyorum armor standler canlı gibi diye bir yorum yazdın ondan sordum"Armorstand i boşkoy şu çocuğa bak sen türünün son örneği
Not: armor stand = zırh tutucu gibi bir şey.[DOUBLEPOST=1435249814,1435249761][/DOUBLEPOST]
Eh o zaman armorstand nerde diye neden yorum yaptıN?
Armorstandler nerde?Ya "inanamıyorum armor standler canlı gibi diye bir yorum yazdın ondan sordum"
Ben armorstand koymadım eğer o zırh taktığım ve insan kafası geçirdiğim zombi ile karştırıyorsan onu bilmemArmorstandler nerde?
Diye yorum yaptın insan koyduğunu bilmez mi?
Peki bir soru;Ben armorstand koymadım eğer o zırh taktığım ve insan kafası geçirdiğim zombi ile karştırıyorsan onu bilmem
Ha birde mapte kullanmıştım kışla gibi bir yer vardı ondan mı bahsediyorsun ben resimlerden bahsettiğini düşündüm amaArmorstandler nerde?
Hayır resimden bahsetmiyorum.Ha birde mapte kullanmıştım kışla gibi bir yer vardı ondan mı bahsediyorsun ben resimlerden bahsettiğini düşündüm ama
[DOUBLEPOST=1435250790,1435250671][/DOUBLEPOST]Armorstandler nerde?
Resimlerde yokHayır resimden bahsetmiyorum.
Evet?[DOUBLEPOST=1435250790,1435250671][/DOUBLEPOST]
Resimlerde yok
Pardon ben senin cevabı yanlış okudum kusura bakma
Ya zamanında ailemiz öldürülüyor yeni bir hayata başlıyoruz sonra orda yeni bir ailemiz oluyor onlada ölüyor yine tam yeni bir hayata başlıyoruz derken ailemizin katili çıkıyor[DOUBLEPOST=1435252608,1435252477][/DOUBLEPOST]Yaratıcı görünüyor. Resimlerin direkt buradan görünmesini sağlamak için konunu düzenlerken emoji sembolünün sağındaki resme tıklayıp, aynı linkleri kopyalarsan resimler gözükecektir. Yalnız ben haritanın konusunu da anlamadım, görevimiz nedir, anlatır mısın?![]()
adını söylemediği için haritanın adını gizem tanrısı koydumYaratıcı görünüyor. Resimlerin direkt buradan görünmesini sağlamak için konunu düzenlerken emoji sembolünün sağındaki resme tıklayıp, aynı linkleri kopyalarsan resimler gözükecektir. Yalnız ben haritanın konusunu da anlamadım, görevimiz nedir, anlatır mısın?![]()