GizemliCraft
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler Sunucumun Altina Yorum Yazmayin Lütfen Gidin başka yerde tartişin!
not: nitrado bizi hakli bulmuştur.
Nitradonun Haklı Bulduğu SS Leri Alayim.Beyler Sunucumun Altina Yorum Yazmayin Lütfen Gidin başka yerde tartişin!
Sende yaptın bu arkadaşta yaptı, ikiniz de üç kağıtçısınızAHAHAHAHA /list yazınca 26maxplayer 100
güzel bug güzel. Bir de bana diyorsun @TurkiyeNT ahahahah.
Ayh koptum.
Bu sunucunun geleceği var felan dedin de sen. Ben eskiden yapıyordum evet doğru. Geçmiş, geçmiştir. Ben burda bunun derdinde değilim hem de günde yüzlerce şehit veriyoruz. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, Allah yar ve yardımcıları olsun!Sende yaptın bu arkadaşta yaptı, ikiniz de üç kağıtçısınız![]()
Nitrado sizi mi haklı buldu ? Hemde slot bugunun yasak olduğu bir şirket.Beyler Sunucumun Altina Yorum Yazmayin Lütfen Gidin başka yerde tartişin!
Bot diyor bott. Arkadaşım sunucuyu ihbar ettik @Exhaust_ ile sunucu kapandıServerinize bir bot saldırmıştır 29haziran saat 22 gibilerde giremiorum bağlantı hatası verior sunucuya bağlanmıor diye tam 3 2 yi kurucu banladı lürfen su sorunla ilgilenin bide reset atıldı kurucu atılmaıdı dedi bot serverinize saldırmıştır
çok teşekürlerBot diyor bott. Arkadaşım sunucuyu ihbar ettik @Exhaust_ ile sunucu kapandıDilersen skypem dranklorge_13 ekle.