Gizli OYUNCU NETWORK | play.gizlioyuncu.network | Yep Yeni Sistemler | Türkiyenin sunucusu !

YasinBeys

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
play.gizlioyuncu.network oyna.gizlioyuncu.network mc.gizlioyuncu.network
Oyun Sürümü
1.8 1.14
Sunucu Slotu
SINIRSIZ
Sunucu Türü
OPSKYBLOCK
gizlioyuncu.gif

hakkimizda.gif

sistemler.gif

ayrac-2 (1).png

ADA YÜKSELTME

Sunucumuzda ada yükseltme sistemimiz şöyledir:

Spawnımızda bulunur.Ada yükseltme npc mize sağ tıkladığınızda,önünüze bir menü açılır ve menü içinde şunlar bulunur:

• Ada boyutu yükselt (Ada boyutunu yükseltirsin.)
• Ada oyuncu kişi sayısını arttır (/is invite ile alabilceğin kişi sayısını arttırırsın.)
• Ada ev hakkını arttır (/is sethome ile ayarlayabilceğin ev hakkını arttırırsın.)

ayrac-2 (1).png

KK PUAN & EDİT

Sunucumuzda kk puan & edit sistemimiz şöyledir:

KK PUAN viplerimize özeldir.
/warp puanedit yazarak gidebilirler.Hammaddesi kırmızı kum la oluşur.
/puanmarket ile spawner,edit kazma,edit kürek,edit balta ve websitemizden kredi alabilirler.

Sunucumuzda edit sistemimiz şöyledir:

EDİT'i bütün kullanıcılarımız kullanabilirler.
/warp edit yazarak edit bölgesine gidebilirler.İki türlü edit eşyaları ve spawnerleri alabilirler.
Edit böylesi balkabağından oluşur.128 Balkabağı kırınca 64 coin gelir.
/sc yazarak coine bakabilirler.
/scmarket yazarak coinlerine göre edit eşyalar ve her türlü spawnerler alabilirler. (Hayvan SPAWNER,Maden SPAWNER)

Köylü takas olarak da bulunur.1 balkabağı kırınca şansına göre ya 2 ya da 3 obsidyen gelir.
2 64 lük obsidyenle 1 tane Edit Coin alabilirsiniz.
Obisdyenleri otomatik edit coine dönüştürmesi için /obsi aç yazıp uğraşmadan otomatik dönüştürebilirsiniz.
Edit Coin miktarınıza göre "Edit balta,Edit kürek,Edit set,Hayvan Spawnerler,Maden spawnerler" alabilirsiniz.

ayrac-2 (1).png

MOB PUAN

Sunucumuzda mob puan sistemimiz şöyledir:

/mob yazarak mob puan sistemimiz hakkında yardım alabilirsiniz.
Sistemimizde zararlı moblar kestikçe size puan verir.Mesela şöyle
Ben bir zombi kestim,1 zombi kestiğimde bana 1 mob puan verir.
Bu puanlarımı biriktirerek /mob puanmarket'den istediğim eşyayı alabilirim puanıma göre (Spawner,Edit eşyalar)
/mob sıralama puan yazarak bütün kullanıcıların mob puanına bakabilirim ve sıralamada kaçıncıyım ona bakabilirim.
Sıralamada 1. olan kullanıcımıza her hafta cuma ödül verilir.
Ödül şudur:
Oyuncunun adasında spawner hariç en ama en gerekli olan eşyadan 1 64 lük verilir.

ayrac-2 (1).png

OTOMAT

Sunucumuzda otomat sistemimiz şöyledir:

Spawn bölgemizde bulunur.
/warp otomat yazarak da gidebilirsiniz.
Bölgemize gittiğinizde önünüze bir tabela gelir.
Ve /blokbilgi de olan ada leveli veren blokları bu otomat sistemimizden oyun parası bütçenizle alabilirsiniz.

ayrac-2 (1).png

SANAL ÇİFTLİK

Sunucumuzda sanal çiftlik sistemimiz şöyledir:

Spawn bölgemizde bulunur.
Sanal çiftlik npc'mize sağ tıklarsanız önünüze bir menü açılır ve bu menü de şunlar bulunur.

• Hayvan alma
• Çiftlik bilgileri
• Satma menüsü

Bu sistemimizde hayvan alma menüsünden hayvan alıp.Mesela ben inek aldım ve onun sütünü satma menüsünden satarım ve ondan para kazanırım.
Tabi bu ineğim 1 saatte bir sütünü veriyor bana (yazık hayvana düşünsenize her saniye süt veriyor ohooo)
Çiftlik bilgileri bölümünden ineğimin sütünü bana vermesine kaç dakika kalmış ne kadar vericek gibi bilgileri öğrenirim.

ayrac-2 (1).png

REBIRTH / PRESTIJ

Sunucumuzda rebirth yani prestij sistemimiz şöyledir:

İşte bu sisteme bayılıyorum şahsen.Bu sistem Gizli Oyuncu farkını gösteren bir sistem.

Sunucumuzda belirli rütbeler vardır 11.En son rütbemiz Emektardır.
1 Kullanıcımız Emektar rütbesine gelince artık ne yapsam sunucuyu bitirdim diye üzülür.
Ama biz buna çare bulduk.Bu kullanıcımız Emektar rütbesine gelince -/is reset yazdığında envanterine,
Adasında olan spawnerler ve bizim hediye olarak verdiğimiz spawnerler gelir ve hesabına özel olarak 1 puan eklenir.
Sonra rütbelerin en başına atılır.Yani oyuncu rütbesine atılır.Fakat isminin başında "YD 1" yazar.Yani açılımı Yeniden Doğmuş'dur.
Ve bu yeniden doğuş 6 defa tekrarlanabilir.Her rütbe atladığında YD 1 yazısı kalır o silinmez.Eğer ki tekrar emektar olur tekrar aynısını yaparsa
YD 2 olarak o yazı değişir.Tıpkı sezon sistemi gibi birşeydir.

ayrac-2 (1).png

NOT

Daha eklenmeyen büyük,küçük sistemlerimiz vardır.Fazla göz yormak istemedik.Sunucumuza gelip bu sistemleri kendiniz yaşayarak öğreniceksiniz.

ayrac-2 (1).png

GÖRSELLER

2019-07-25_13.53.47.png

2019-07-25_13.58.08.png

2019-07-25_13.58.37.png

2019-07-25_13.59.13.png

2019-07-25_14.03.42.png

ayrac-2 (1).png

BİLGİLER

IP > play.gizlioyuncu.network
WEBSITE >
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sürüm > 1.8 1.14
Sunucu > OPSKYBLOCK - SKYWARS - OPFACTION (Yakında HUNGERGAMES eklenicek)

ayrac-2 (1).png

asd.jpg

Son düzenleme: