Gölge Modu| nasıl yüklenir,ayarları nasıl yapılır(gerçekçi bulutlar,gölgeli-çıkıntılı blocklar)

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7.4 içn gelicek olan forge a uyarlıymış zaten. yani forge a 1.7.4 gelince mod da sııkıntısız çalışıcakmış içinde (1.7.2 içn olsa bile)

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videonun başı çok iyi olmadı ama acemilik işte olur böyle şeyler :D

Son düzenleme:

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu güzelleştir de bari güzel dursun.. Sadece büyütüp renk değiştirme başka şeyler kullan.. çizgi mesela ayır ve resimleri tek tek her açıklamadan sonra koy güzel olur.. :)

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
anladım anladım uğraşırım okuldan gelince :D[DOUBLEPOST=1393707574,1393479392][/DOUBLEPOST]yorum yapan herkeze teşekkürler[DOUBLEPOST=1393940034][/DOUBLEPOST]shaderin yapımcısına göre shadera bulutlar eklenecekmiş(zaten vardı ama herkes için değildi ve çok kastırıyordu) işte bu da snapshotu !
2d gerçekçi bulutlar

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yeni serilerime beklerim. bu videodaki hataların tekrarlanmadığına emin olabilirsiniz

Assassin's Creeper

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bunu kullanabilmek için bilgisayarınız iyi olması gerekiyor dye biliyorum . eğer bi bf4 - ac4 açamıyorsanız hiç denemeyyin bence sıkıntı yapabilir ben yüklücem birazdan

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bir şey soracağım. Ben kuruyorum fakat gölgeler oluşmuyor. Yani mod çalışıyor, yapraklar dalgalanıyor, etraf sararıyor ama gölge yok. yardım edebilir misin?

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
mod malesef her bigisayarda aynı çalışmıyor bunun sebebi yeni yöntemler kullanması olabilir. modun gölge yapma kısmı diğer hiçbir oyunda göremiyeceğiniz bi kodla yazılmış. bu yüzden driverlerinizın son sürümde olması çok önemli aksi taktirde mod hatalı çalışır ve ya hiç çalışmaz.

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
mod malesef her bigisayarda aynı çalışmıyor bunun sebebi yeni yöntemler kullanması olabilir. modun gölge yapma kısmı diğer hiçbir oyunda göremiyeceğiniz bi kodla yazılmış. bu yüzden driverlerinizın son sürümde olması çok önemli aksi taktirde mod hatalı çalışır ve ya hiç çalışmaz.
Peki diverleri nasıl son sürüme günceleyeceğiz?