Gölge Modu| nasıl yüklenir,ayarları nasıl yapılır(gerçekçi bulutlar,gölgeli-çıkıntılı blocklar)

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ooo 500 görüntülenme. ilgilenen herkeze teşekkür ederim yeni videolar yakında gelicek :D

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ooo 500 görüntülenme. ilgilenen herkeze teşekkür ederim yeni videolar yakında gelicek :D
Faydalı şeyler çekersen böyle sonuç görmen mümkündür.. Ama let's play falan çekeceksen eğlenceli olmalısın bu işte biraz zor yani saçma saçma cem yılmazdan falan espri kullanmamak lazım.. Bu şekilde faydalı video çek bence.. Ben YGS-LYSyi bekliyorum çekmek için ark ile ne zaman birlikte bir başkalarıyla oynasak hep video çekin diyorlar komik geçiyor o yüzden çekmeyi düşünüyoruz.. :) Onun adı Batu benimde Berkay biraz videoyun çakması gibi gelebilir.. :D

Ya bu Forge olmadan mod yüklenme gibi bir durum yok mu? Yabancı bir server da takılıyorum 1.7.4 mecbur 1.7.4 lazım arada giriyorum 1.7.2 den shadere yoksa hevesimi alamıyorum.. Bir çözüm yokmu Forge gibi bir progrom 1.7.4 için? veya manuel yüklemek..???

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
mod forge için yapılmış ama bütün modlar bi modloader moda ihtiyaç duyarlar aksi halde çalışmaz biliyosun. 1.7.4 için çıkan başka bir modloadr bulursan onla deneyebilirsin ama pek olacağını sanmıyorum. çünkü bu mod diğer modlar gibi basit minecraft kodlaması kullanmıyor bizim modern grafik oyunlarında kullandığımız opengl grafik motorunu sisteme dahil ediyor. denemekte yarar var. videomun pek beğenilecek bi yanı yok heyecan filan var başta :D ama yeni mod gösterme videoları çekip koyucağım onlarda bu kadar heyecanlı olmam.

benim sınavlara bir yılım olmasına rağmen ben bile heycanlanıyosam (bide ben sbs yi de gördüm :D) senin ne halde olduğuna akıl sır ermez. ama bana sorarsan elinden geleni yapmalısın minecraftı sonra da oynarsın.