gördüğüm garip rüya

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
benim rüamdada bulgaristan yerine çin vardı çinde ilerlioduk yavuz ve murat abimle arabadaız yavuz abim sürüo ssonra murat abim dur kimlik kontrolu yapçaz dio frene az basıp fırlıolar ben arabada kalıom uçuruma doğru gidio araba bende rüyam kontrol altında olduğu için kendimi uyandırdım öyle korkmuştum ki!

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
benim rüamdada bulgaristan yerine çin vardı çinde ilerlioduk yavuz ve murat abimle arabadaız yavuz abim sürüo ssonra murat abim dur kimlik kontrolu yapçaz dio frene az basıp fırlıolar ben arabada kalıom uçuruma doğru gidio araba bende rüyam kontrol altında olduğu için kendimi uyandırdım öyle korkmuştum ki!
Bazı deneyimler kazanmak için arabanın içinden çıkmayıp uçurumdan aşağı düşmeniz gerekmekte.Şahsen ben de aynı rüyayı yaşadım fakat araba uçurumdan düşüyor kapılar ise kilitli ardından tekrar yukarıdayım ve tekrar araba aşağıya düşüyor.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ba Dum Tsss...
Harbiden bazen öyle gıcık rüyalar olur.Bazen arabayla beraber uçurumdan düşersin düştüğün yerde Club olur dans edip koparsın durursun.
Sen sadece işin eğlencesine bakacaksın hayatta öyle bir eğlenceyi bir daha yaşayamazsın.Mesela Kola içerken arabayla uçurumdan düşmek.Bunu asla yaşayamazsın işte.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bazı deneyimler kazanmak için arabanın içinden çıkmayıp uçurumdan aşağı düşmeniz gerekmekte.Şahsen ben de aynı rüyayı yaşadım fakat araba uçurumdan düşüyor kapılar ise kilitli ardından tekrar yukarıdayım ve tekrar araba aşağıya düşüyor.
peki benimki gibimidi? çin filan

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Harbiden bazen öyle gıcık rüyalar olur.Bazen arabayla beraber uçurumdan düşersin düştüğün yerde Club olur dans edip koparsın durursun.
Sen sadece işin eğlencesine bakacaksın hayatta öyle bir eğlenceyi bir daha yaşayamazsın.Mesela Kola içerken arabayla uçurumdan düşmek.Bunu asla yaşayamazsın işte.
[/QUOTE]

Ha asla yaşayamadığın rüya derken aklıma bitane daha geldi en sevdiğim rüyam eskiden bizim burda araba park yeri vardı şimdi tamamlanmayp kaçtıkları bir inşaat var be 7-6 yaşlarında görmüştüm rüyamı ssonra oraya gidiom orda mavi biyer var oraya ssssıkışarak giriom orassı buzul Koridorları var elmasslar filan var bitanede buz canavarı var beni takip edio çok fantasstik bir rüyaydı. onu hayatımda 3-2 defa gördüm.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
peki benimki gibimidi? çin filan
Belirttiğim gibi hayır.Sadece boş Amerika çölünde beyaz bir arabanın içinde dümdüz son gaz gittim ve uçurumdan düştüm sonra tekrardan başa sardı rüya sanki yine dümdüz gittim uçurumdan düştüm.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Herkes rüya görür. Körler bile rüya görür. Ama rüyaları hatırlamak herkesin işi değil. Hem de tamamını. Hele kontrol etmek.
Anlam çıkarmak... Hm.. İnsan sürekli pişman olacağı bir şey düşünüyorsa rüyasında onu görür. Rüyasında o pişmanlık duygusunu hisseder. Tabii gerçekte de hisseder. O zaman gerçekte o pişman olacağı şeyi yapmaz. Rüyalar yol göstericimiz de olablir. Bize geleceği bile gösterebilir.
Rüyalar hakkında bir belgesel izlemiştim NG idi. Aynı boyle diyordu sanırım. İnsan aslında binlerce rüya görür ama çok azını hatırlar.

GM Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gördüğümüz rüyaları daya iyi hatırlama tekniği var aslında. Nasıl günlük yaşadığımız olayların özetini günlüğümüze yazıyorsak, EN İNCE AYRINTISINA KADAR da hatırladığımız rüyaları rüya defterimize yazabiliriz. Böylece ileride göreceğimiz rüyaları çok daha iyi hatırlayabiliriz.[DOUBLEPOST=1410095053,1410095012][/DOUBLEPOST]Bilim adamları rüyaları kayıt altına alan bir makine icat etmeye çalışıyor. Bi' haberde gördüm. Eğer gerçekten yapılırsa, insanlık teknolojide son noktaya gelmiştir.
Evet paranormal kaynaklar forumunda okumuştum. Rüyaları hatırlayabildiğimiz kadar günlüğe yazmanın faydalı olduğu söyleniyor. Aniden unuttuğumuz aklımıza gelmeyen düşünceleri hatırlamamıza yardımcı oluyormus.
Şu rüya yorumları kitaplarına da gelirsek, açıkcası inanmıyorum. İnsanlar bilinç altına göre bir anlam çıkartmalıdır.

bugrakagan2003

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayatta ne yaşıyorsak, görüyorsak aslında hepsini hatırlıyoruz. Çünkü hepsi bilinçaltımıza kaydediliyor. Hatırlanmak istendiğinde beyin o bilgiyi alıyor. Fakat beynimizi çok iyi kullanamadığımız için (!) tüm bilgileri çekemiyoruz. Rüyaları zaten bilinçaltımızdan görüyoruz. Sen hayatın boyunca tek bir şey düşünürsen, o şey hakkında rüya görürsün. Bilinçaltımızdaki bilgilere göre rüya görüyoruz.
Ayrıca, o forumun linkini özelden ya da buradan atabilir misiniz? Merak ettim de.
Ilginç Bir Şekilde Hayatım Boyunca Hep Yakın Zamanda Düşünmediğim ileriki Zamanlarda Düşündüğüm Şeylerin Rüyasını Gördüm Ama Rüyada Olduğumu Anlamak Benim İçin En Iyi Şey Çünkü Bi kez Fark edince Ipleri Elime Alıyorum

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hayatta ne yaşıyorsak, görüyorsak aslında hepsini hatırlıyoruz. Çünkü hepsi bilinçaltımıza kaydediliyor. Hatırlanmak istendiğinde beyin o bilgiyi alıyor. Fakat beynimizi çok iyi kullanamadığımız için (!) tüm bilgileri çekemiyoruz. Rüyaları zaten bilinçaltımızdan görüyoruz. Sen hayatın boyunca tek bir şey düşünürsen, o şey hakkında rüya görürsün. Bilinçaltımızdaki bilgilere göre rüya görüyoruz.
Ayrıca, o forumun linkini özelden ya da buradan atabilir misiniz? Merak ettim de.
Uzun lafın kısası her şey “BİLİNÇ ALTI”nda yatıyor.

Özelden mesaj atar mısın? Telefonun net paketi yavaş.