muhammed1841
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Uyu be kafir @Forumİmamı :I
Tarifelere bak bakayım ? Ev hattını Superonline'a taşımadığın sürece 25mbps internet 70TL.fiyatlardan haberin var mı sincap?
ttnet 16 mbps 45 lira civarı superonline 25 mbps 35 lira ttnet insanları sömürüyor ve farkında değilsin. bizim burda altyapı desteklemiyor diye aylarca 16 mbps parası alıp 2-3 mbps sağladılar sonunda superonline geçtik ve rahatız artık
kazıklıolar insanları tuzağa düşmeyin!!!!11!!!1!!11
edit: sincap avatarlı sanmıştım kusuruma bakma kardeşim biraz sinirliyim
sanamı sorcam kafir ateist @muhammed1841 ;(Uyu be kafir @Forumİmamı :I
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
iyi sallamışın hadi bb
fatura fotosu da atarm)
Belki ben ev telefonumu superonline yapmak istemiyorum? Ki zaten belirttim alo hizmeti olmadan 60 tl oldugunu. İsrar edecegim, orada ne yaziyorsa odur. Zamaninda var olan bir tarifeden almis olman suankini degistirmez.25 Mbps Limitsiz 75 GB AKK Fiber İnternet + Alo Hizmeti Ayda 49 TL
60 tl olan 50 mbps hadi eao karşim
fatura ss atıcam ısrar edeceksen![]()
gigabit evlerde kullanılabiliyormu ? inşallah kullanılmaz mağara.jpg olayı istemiyom.[DOUBLEPOST=1433635168,1433634998][/DOUBLEPOST]turkcell superonline varken ttnet de neymiş??
ayrıca yurtdışında 10$ a bile adil kullanım kotasız GERÇEK SINIRSIZ internet varken biz burda 50-60 liraya 1-2 mbps kullanıyoz
google 1 gbps internet sağlıyor ucuza burda daha 100 mbps gören insan yok![]()
seninki de baya hızlıymış ama benimki daha hızlı 17 kilobit ne demek biliyormusun sen ilk internet dönemlerinin ulaşmakta zorluk çektiği bir hız demek nostalji yapıyoz tabi eski insanlar o hızla interneti kullanırken yavaş demiyordu çünkü daha megabit hızı bilmiyorlardı ama şimdi biz megabit hız kullanırken 17 kilobit e düşmesi beni zorla *******a sürüklüyor1 kb ile indiriyorum seninki gene iyi.
modemi kapatıpta screenshot çekmen konusunda şüphelerim varBenimki daha hızlı. Üstelik sinyaller ABD'den geliyor
![]()
Sarı ile çember içine aldım. (hala göremediyseniz altlara ortalara bakın)
Namaz kılmazsın anlarız ama, ateistsen işimiz çok!!!11!sanamı sorcam kafir ateist @muhammed1841 ;(