Görenler Gözlerine İnanamıyor Dünyanın En Hızlı İnterneti !11!!!1!!1!!!!111!11

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
fiyatlardan haberin var mı sincap?
ttnet 16 mbps 45 lira civarı superonline 25 mbps 35 lira ttnet insanları sömürüyor ve farkında değilsin. bizim burda altyapı desteklemiyor diye aylarca 16 mbps parası alıp 2-3 mbps sağladılar sonunda superonline geçtik ve rahatız artık :)

kazıklıolar insanları tuzağa düşmeyin!!!!11!!!1!!11

edit: sincap avatarlı sanmıştım kusuruma bakma kardeşim biraz sinirliyim
Tarifelere bak bakayım ? Ev hattını Superonline'a taşımadığın sürece 25mbps internet 70TL.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
25 Mbps Limitsiz 75 GB AKK Fiber İnternet + Alo Hizmeti Ayda 49 TL

60 tl olan 50 mbps hadi eao karşim :)

fatura ss atıcam ısrar edeceksen :)
Belki ben ev telefonumu superonline yapmak istemiyorum? Ki zaten belirttim alo hizmeti olmadan 60 tl oldugunu. İsrar edecegim, orada ne yaziyorsa odur. Zamaninda var olan bir tarifeden almis olman suankini degistirmez.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
turkcell superonline varken ttnet de neymiş??
ayrıca yurtdışında 10$ a bile adil kullanım kotasız GERÇEK SINIRSIZ internet varken biz burda 50-60 liraya 1-2 mbps kullanıyoz :lol::lol::lol:
google 1 gbps internet sağlıyor ucuza burda daha 100 mbps gören insan yok ^_^^_^^_^^_^
gigabit evlerde kullanılabiliyormu ? inşallah kullanılmaz mağara.jpg olayı istemiyom.[DOUBLEPOST=1433635168,1433634998][/DOUBLEPOST]
1 kb ile indiriyorum seninki gene iyi.
seninki de baya hızlıymış ama benimki daha hızlı 17 kilobit ne demek biliyormusun sen ilk internet dönemlerinin ulaşmakta zorluk çektiği bir hız demek nostalji yapıyoz tabi eski insanlar o hızla interneti kullanırken yavaş demiyordu çünkü daha megabit hızı bilmiyorlardı ama şimdi biz megabit hız kullanırken 17 kilobit e düşmesi beni zorla *******a sürüklüyor

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
TTNET kullanıyorum. Ayda 120-130 gb fln harcıyorum. Saniyede 10 mb iniyor şahsen fiber felanda değil. ADSL.