OffcialZZ
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar, size bir sorunumdan bahsedeceğim. Öyle şekilli mekilli yazmayacağım.
Bilgisayarımda, nedense minecraft ve zula hariç, herhangi bir oyun veya program (örn. Cs1.6, Cinema 4D, L4D2,Blender vb.) açtığım zaman ''Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti ve Bu Durumdan Başarı ile Kurtuldu.'' yazıyor. Bunun sebebini ve çözümünü (varsa formatsız) söyleyebilecek, anlatabilecek bilgili kişiler varmı?
Daha Detaylı Hata:
(x) Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti ve Bu durumdan başarı ile kurtuldu.
Nvidia Kernel Mode Driver 3.5 (ya da 3.05 de olabilir) yanıt vermeyi kesti ve bu durumda başarı ile kurtuldu.
Gerekirse Bilgisayar Özelliklerim
(PC'im kötü farkındayım)
-Windows 10
-4 GB Ram
-2 GB Ekran Kartı
-500 GB hafıza
(Başka özellik yazmam gerekiyorsa belirtin.)
Yardım ederseniz çok sevinirim
Bazı arkadaşlarımızın dedikleri;
-Driver Booster'ı Kurabilirsin @McWeb
Denendi Fakat Bilgisayar siyah ekranda kaldığı için fişi çekip yeniden başlatmak zorunda kaldım. (Siyah Ekran tam tamına 14 saat sürdü. Bütün Gece açık kaldı yani bilgisayar.)
-İntelin Sitesinden Driveri indirebilirsin @EfeOfficial1
Denendi, sorunsuzca yüklendi diyor. Ama sürüme bakıldığında Hala eski sürüm (10.1..) olarak gösteriyor ve şuanki en yeni sürüm ise 15.3... müş.
- Kartınıza uygun driver sürücüsü bulup güncelleyebilirsin @Yigit1202
Tam anlayamadım. Rica etsem daha detaylı anlatabilir misiniz?
-Plushy-
Bilgisayarımda, nedense minecraft ve zula hariç, herhangi bir oyun veya program (örn. Cs1.6, Cinema 4D, L4D2,Blender vb.) açtığım zaman ''Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti ve Bu Durumdan Başarı ile Kurtuldu.'' yazıyor. Bunun sebebini ve çözümünü (varsa formatsız) söyleyebilecek, anlatabilecek bilgili kişiler varmı?
Daha Detaylı Hata:
(x) Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti ve Bu durumdan başarı ile kurtuldu.
Nvidia Kernel Mode Driver 3.5 (ya da 3.05 de olabilir) yanıt vermeyi kesti ve bu durumda başarı ile kurtuldu.
Gerekirse Bilgisayar Özelliklerim
(PC'im kötü farkındayım)
-Windows 10
-4 GB Ram
-2 GB Ekran Kartı
-500 GB hafıza
(Başka özellik yazmam gerekiyorsa belirtin.)
Yardım ederseniz çok sevinirim
Bazı arkadaşlarımızın dedikleri;
-Driver Booster'ı Kurabilirsin @McWeb
Denendi Fakat Bilgisayar siyah ekranda kaldığı için fişi çekip yeniden başlatmak zorunda kaldım. (Siyah Ekran tam tamına 14 saat sürdü. Bütün Gece açık kaldı yani bilgisayar.)
-İntelin Sitesinden Driveri indirebilirsin @EfeOfficial1
Denendi, sorunsuzca yüklendi diyor. Ama sürüme bakıldığında Hala eski sürüm (10.1..) olarak gösteriyor ve şuanki en yeni sürüm ise 15.3... müş.
- Kartınıza uygun driver sürücüsü bulup güncelleyebilirsin @Yigit1202
Tam anlayamadım. Rica etsem daha detaylı anlatabilir misiniz?
-Plushy-
Son düzenleme: