Dincerenes
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar bilgisayara format attım ve chrome indirdim bide ne göriyim youtube,steam ve tarzı sitelere girdiğimde ispanyolca olarak gözzüküyor dil bilgisayarımın dili türkçe bilen varsa yardım ets,n
bilgisayara format attım yüklediğim 3 program var sadece skype,chrome,steamvpn veya proxy kullanımından olabilir kontrol ettin mi?
Diğer browserlarla aynı sorunu yaşıyor musun? Edge veya explorerbilgisayara format attım yüklediğim 3 program var sadece skype,chrome,steam
edgedede oluyo evetDiğer browserlarla aynı sorunu yaşıyor musun? Edge veya explorer
Ozaman farklı bir cihazla (mobil olabilir) aynı ağ üzerinden deneyin eğer aynı sorun oradada varsa modem ayarlarınızı gözden geçirin.edgedede oluyo evet
telefonda olmuyor sadece pcdeOzaman farklı bir cihazla (mobil olabilir) aynı ağ üzerinden deneyin eğer aynı sorun oradada varsa modem ayarlarınızı gözden geçirin.
Bölge ayarınızın doğruluğundan emin olun.telefonda olmuyor sadece pcde
Olay sadece chromela alakalı değil şeklinde belirttik okumadın sanırım?Sipanyolca öğren.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Chrome -> ayarlar -> gelişmiş ayarlar -> ayarları sıfırlayın.
Chrome -> hakkında -> çıkan soruya evet de ve %100 olana kadar bekle
Chrome -> hakkında -> sorun bildir -> uygun bir dille anlatıp yardım iste
%100 çözülecektir.
Okudum, fakat başka bir çözüm bulamadım.Olay sadece chromela alakalı değil şeklinde belirttik okumadın sanırım?
"%100 çözülecektir." Peki.Okudum, fakat başka bir çözüm bulamadım.
cidden ispanyolca öğrenmek sorunu çözer ama ne kadar sürer bilmemSipanyolca öğren.
1- Bu linkte sorununu araLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bulamazsan 2. adıma geç
2- Chrome -> ayarlar -> gelişmiş ayarlar -> ayarları sıfırlayın.
3- Chrome -> hakkında -> çıkan soruya evet de ve %100 olana kadar bekle
4 Chrome -> hakkında -> sorun bildir -> uygun bir dille anlatıp yardım iste
%100 çözülmeye bilme ihtimalinin çok kesin olmamakla beraber olmadığını düşünüyorum. Ama olabilirde.