AssetGroup
[AF]AloneFellow, Farkı Yaşa.
- En iyi cevaplar
- 0
Spam yapmayın yerine Belli bir süre bekleyiniz yazması daha elverişli olur.
Bir sonraki versiyonda config dosyasını kullanacağım.[DOUBLEPOST=1421579433,1421579400][/DOUBLEPOST]Spam yapmayın yerine Belli bir süre bekleyiniz yazması daha elverişli olur.
Ne sorunu var ? söylerseniz bir sonraki versiyon da çözeyim.[DOUBLEPOST=1421579466][/DOUBLEPOST]Çalısmıyor göz gelmiyor worlden falan data mı sildim yinede ayni :/
Bir sonraki versiyon da ekleyeceğim.Bugun denicem calisiyosa guzelbide her dunyada aktif olma olmama seyi eklicekmissin pek ugrasma bence perworldplugins ile olur o
GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
1 sorundaki item hep mi ? veriyor tam anlamadım da ne demek istediğinizi ?Güzel bir plugin, pluginime eklemek icin indirmistim, fakat birkaç eksigi var, ve kodlarını tam çözemedigim için editleyemedim.
1- Giriste itemi veriyor, ama çıktıgında belirli itemi silmiyor, yani her girdiginde 1 fazla göz itemin oluyor.
2- İnternetim ile ilgisi oldugunu sanmıyorum, ama pek stabil calısmıyor..Ya bazen sesi vermiyor, yada bazen itemi geç değiştiriyor.
Ek: Ve bu plugine komut ilede gizleme gösterme ekleyebilirsen daha güzel olabilir.
Yeni sürümde bir bug var hemen düzelmen gerek benceV1.1.0 Yayınlandı.
Söylediğiniz v1.0.0 da geçerliYeni sürümde bir bug var hemen düzelmen gerek bence
Oyuncuyu Gızle yparken enderpearl oluyor ya gizlerken spawm yapnca enderpearl gidiyor ama spawm süresi bitince geri geliyor ama yinede kötü gözküyor bide bu reklamını kaldırsan çok sevinirim![]()
Evet orası doğru ve gitmiyor tekrar sağ tıkladın mı gözüküyor ender incisi olduğu için bu iptal ettim ama yinede gidiyor gibi oluyor :/Hayır yeni versiyonunu indirdim. Ayni sorun var EnderPearl ile spam yapınca gidiyor sonra bir kaç saniye sonra geliyor dene bi istersen
İtem değiştirmek gerek o zaman config uyarlı yapıyım isteyen değiştirsinÇözemezmisin ?
Face varsa eklesene ordan konuşa kburaya bakması zor oluyor daEvet orası doğru ve gitmiyor tekrar sağ tıkladın mı gözüküyor ender incisi olduğu için bu iptal ettim ama yinede gidiyor gibi oluyor :/
yani bekleme süresi ile alakası yok.
Edit: soyadlarımız aynı bu arada benimkide Kaya