SaolOlmamış![]()
Kafa bence de çok kötü oldu Cj'in saçları biraz zor daKafa hariç diğer yerler güzel olmuş. Kafaya biraz daha özen gösterilmeli diye düşünüyorum.
Eskiden sende gölgelendirmeyi bilmiyordun o yüzden insanlara durduk yere laf atmaGölgelendirmeyi büyük ihtimal nova skinden yaptın . Üst tarafa gölgelendirme yapmamışsın .
La CJ in sakalı mı var .-.
Öncelikle bağırmadım . Gölgelendirmeyi üstten gölgelendirme yapabilirdin dedim . Bu kabalık mı ?Eskiden sende gölgelendirmeyi bilmiyordun o yüzden insanlara durduk yere laf atma
yapabilir veya yapamayabilir her bir insanın özellikleri var ve çalışa çalışa bu özelliğini geliştirebilir bağıracağına yardım edebilirsin.
-İyi forumlar
Hilaa bağırman gerekmiyor..Öncelikle bağırmadım . Gölgelendirmeyi üstten gölgelendirme yapabilirdin dedim . Bu kabalık mı ?
Allahını seversen ne diyorsun ya ? Eğer onu incittiysem söylerdi .Hilaa bağırman gerekmiyor..
Saçımı kes uzasın .-. - CJ in berberiarkadaş sanırım Cj yi berbere soktuktan sonraki halini yapmıs![]()
Owwbeybi=Coolkinq12Saçımı kes uzasın .-. - CJ in berberi
Onun soyadı o.Owwbeybi adını değiştiriyorum Coolkinq12 de senin gibi abi bi isim değil..
bende o yüzden diyorumOnun soyadı o.
Ayrıca çok daha havalı.
İnsanların ailevi değerlerine hakaret edecek kadar düştün mü? Doğru ya sen hep düşüktün. Kullanıcı adında king vs. Kelimeler kullanmak abilerin işidir. Ayrıca, q harfini oraya eklemen de ayrı bir abilik.Owwbeybi adını değiştiriyorum Coolkinq12 de senin gibi abi bi isim değil..