Grand Theft Auto : San Andreas Cj Skini |İlk Skinim|

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
tabi 01 gibi şeyler havalı kılsın q gibi şeyler kılmasın sonrada abi abi!! sen kendine bakta konuş o avatar ne la savaştan mı çıktın cahil abi
Avatarımdaki resim, çok ünlü bir bayan sanatçının klibinden bir parça. Tabii senin gibi cahiller tanımaz, İsmail YK falan dinle sen.[DOUBLEPOST=1411751219,1411750915][/DOUBLEPOST]İletişim adresi verhadi? Burdan atıp tutmak kolay.

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Avatarımdaki resim, çok ünlü bir bayan sanatçının klibinden bir parça. Tabii senin gibi cahiller tanımaz, İsmail YK falan dinle sen.[DOUBLEPOST=1411751219,1411750915][/DOUBLEPOST]İletişim adresi verhadi? Burdan atıp tutmak kolay.
BEKLE SKYPE AÇIYORUM![DOUBLEPOST=1411752448][/DOUBLEPOST]
VEYA GEL steam A

yusufbykTRZiLelİ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Abi ellerine sağlık bunu mine-imtorde kullanacağın çok saol.eline sağlık ama yazmaı unuttum link yok ö.m yada cevap olarak atarmısın?[DOUBLEPOST=1413824347,1413824272][/DOUBLEPOST]
Abi ellerine sağlık bunu mine-imtorde kullanacağın çok saol.eline sağlık ama yazmaı unuttum link yok ö.m yada cevap olarak atarmısın?
gerek kalmadı abi üstte skinin olduğu fark ettim özür dilerim.

Zermer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Fena değil, ama yinede üşenmeyip yapmanda büyük başarı. :D:D

PlayZee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başlangıç İçin Harika bence devamının gelmesi gerekli...