> Granit CRAFT > Faction/ 1.7.X 1.8.X / Bosslar /Kafa Dusurme/Rütbe/ GranitCRAFT.Nitrado.Net

Y3K

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Walls ile yün çekmek yerine belkide odun çit ve taş karışımı bir build yapabilirdiniz, yinede pek bir eksisi yok başarılar.

Y3K

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
skinler için skinsrestrorer kullanın

işinize yararsa 1 beğeni hoşuma gider :D

Gençler sunucuda kafam düştü hıah hüngür hüngür ağlıyorum psikolojim bozuldu yardım edin evinize alın beni item verin pls :D

TheHeist

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım herkes mi düşman yoksa Baltalama peşindesiniz? Yine Türk yine baltalama biz birbirimize destek olmalıyız... İyi günler.

Marinokun

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunun gelişmesi lazım özellikle maplar, Başarılar diliyorum. Ha bu arada konunun "Çoğ Ğoş Skriptlerim Var , Süper builderim bana mod ver " yorumlarıyla dolmasını istemiyorsan alım yok yazısını bi köşeye iliştirmelisin. Varsa da bunun için gerekli yere konu açabilirsin şahsen yorumları gezerken ben rahatsız oldum.

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haritanızı kendiniz yapmış sınız fakat dost acı söyler kötu madem build diniz kotu internette bir cok harita mevcut araştırıp bulunuz guzel bir şekilde editleyip sunucunuzda kullanınız.
Onun dışında resimler hariç konu duzeni guzel.

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Warplar Spawn Kötü Bence Serveri Acele Açmışsınız Zamanınızı Vererek Daha Güzel Buildler Yapabilirsiniz.