GTA 5 ARTIK HER PCDE ÇALIŞICAK KASMA SORUNU YOK !

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Çoğunuz Duyunca Şaşırmış Olabilir Ama Bu Bir Gerçek Bilgisayarınızın Grafikleri Düşük Olduğu İçin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Oynayamıyormusunuz Artık Böyle Bir Sorun Yok herkes
Oynayabilecek Sadece 31 MB Büyüklüğündeki Bir Yamayla Oyunun Grafikleri Düşücektir Biraz Ama Yinede Bence
Yine Güzel :) Evet Önce Yalan Olmadığını Kanıtlayalım

Türkiyenin Önde Gelen Gazetelerinden Milliyetteki Yazısı :)

Yamadan Sonra
'İn Grafiği :)

Yama İndirme Linki

Torrent Linki

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Yok Öyle Bir Dünya Sözde Her Pc'de Oynanacakmış :D

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

umut_

En iyi cevaplar
0
oynanacak :) ama grafikler 140p olmasada düşecek :)[DOUBLEPOST=1430577901,1430577871][/DOUBLEPOST]
SEN ONA BAKMA O HIGH İÇİN KALDIRIYO 3 GB DE BİLE

Ben O Oyundan 720P + High Performansdan Aşarı Alacaksam Oyuna Boşuna 150 TL Vermenin Bir Anlamı Yok
Burada Torrent Paylaşmanın Bir Anlamıda Yok 60GB Oyunu İndirip 140P Oynayacaksam Ne İşime Yarasın
Şuanda BF3 LOW + 480 P En Düşük Ayarlarda 10-15 Fps Alan Bir Pc İle Oynuyorum Bir Yerlerde Gta SA Açmayan Bilgisayarım Vardı Demekki Neymiş Öyle Bir Dünya Yokmuş :p

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence bir konu açmadan önce biraz daha detaylı araştırma yap :)

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Emin ol çok fazla araştırdım
Ben O Oyundan 720P + High Performansdan Aşarı Alacaksam Oyuna Boşuna 150 TL Vermenin Bir Anlamı Yok
Burada Torrent Paylaşmanın Bir Anlamıda Yok 60GB Oyunu İndirip 140P Oynayacaksam Ne İşime Yarasın
Şuanda BF3 LOW + 480 P En Düşük Ayarlarda 10-15 Fps Alan Bir Pc İle Oynuyorum Bir Yerlerde Gta SA Açmayan Bilgisayarım Vardı Demekki Neymiş Öyle Bir Dünya Yokmuş :p
Düşüncene Saygı duyuyorumda herkes 150 tl verip oyunu alamaz illa torrentle indirmene gerek yok onu bir alternatif olarak koydum cdsinide alabilirsin 15-20 tlye veya hiç uğraşmayıp para biriktirip yeni bir bilgisayar ve orjinal gta 5 alırsın :)

umut_

En iyi cevaplar
0
Emin ol çok fazla araştırdım

Düşüncene Saygı duyuyorumda herkes 150 tl verip oyunu alamaz illa torrentle indirmene gerek yok onu bir alternatif olarak koydum cdsinide alabilirsin 15-20 tlye veya hiç uğraşmayıp para biriktirip yeni bir bilgisayar ve orjinal gta 5 alırsın :)
Her Pc Açacak Diyorsun Yeni Bir Bilgisayar Alırsın Diyorsun :D Sözünün Arkasında Dur Biraz Her Pc Kaldıracaktı Sözde :p

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben arkasında duruyorum senin için söyledim dedinki ben lowda istemem bende sana alternatif sundum :) her zaman sözümün arkasındayım