GTX Serisi Kart Olarak En Ekonomik 750Ti Var Fiyat Performans Olarak 450 - 500 TL Civarı Bir Fiyatı Var 1080P Medium-High Oynatabiliyor Oyuna 150 TL Vereceksen O Ekran Kartı İle Lov + 480 P Açıp 10 Fps Oynamaktansa 500 TL Daha Ekran Kartına Verip Adam Gibi Oynarsınyamayı indirmeden sadece oyun içerisindeki ayarlardan grafikleri düşürerek oynasam benim pc kaldırırmı özellikleri şu
İşlemci: İntel Core i7-3770 3.40 Ghz
Ram: 8 GB
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT630 2GB
anlıyacağınız üzere ekran kartı dışında sistemim gta 5 oynamak için yeterli ama ekran kartı sorun oluyor işte yenisini alsam GTX serisi ekran kartları 1.200 tlden başlıyor çok para yav yani bu sistemle yamayı indirmeye gerek kalırmı ?
ezik diyerek elinize ne geçiyor belki bizim ailemiz izin vermiyor sizin kadar şansımız yok belki60fps sabit eziqler
Hazır Alınan Marka PC Lerde Genelde İşlemci Ve Ram Ağırlıklı Bir Şey Çıkartıyorlar Gerçi Onlardada Örn İ7 Koyuyorlar Ama 4790 Değilde Sallıyorum İ7 2120 Tabi Varsayav benim sadece ekran kartı uymuyor minimum a
onu nerden öğrenicezONU DEMİYORUM KALDIRIR AMA EKRAN KARTI PAYLAŞIMLIMI PAYLAŞIMSIZMI ONUR SORUYORUM
paylaşımlıymış da ne oluyor bunun farkı 1791 mb yazıyor sistem belleğinde sistem ayrılmıi belleği 1024 mb sistem video belleği 0 mbONU DEMİYORUM KALDIRIR AMA EKRAN KARTI PAYLAŞIMLIMI PAYLAŞIMSIZMI ONUR SORUYORUM