GTA 5 Bende Çalışırmı

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Orta ayardan kastinizi anlamadım 800x600 ve bütün su kalitesi gölgeler ve en önemlisi anti Aliasing gibi ekran kartına yük bindiren yavaş ekran kartlarının en kötü düşmanı olan ayarları ve birçok ayarı kapatıp yada düşüğe alıp sadece birkaç ayarı ortaya almayı kastediyorsan haklısın ne demeliyim.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ayrica senin çalıştırmaktan kastın kaç fps oluyor bilmiyorum gta 5'i intel hd graphics 4000 ve üstü ile bile çalıştırabilirsiniz.
Sence ben belirttiğim ekran kartıyla skyrimi hangi ayarda oynuyorum? Ultrada oynuyorum sen cevaplamadan söyliyim istedim. Üstelik aa falan kapamadım direkt ultra yapıp kaydettim.
Antialliasing de yapmayıversin. Yapmasa ölmez. 4x yapar bırakır. Su yansımalarını da simple yapar. Bunlar önemli ayarlar değiller. Olmasa olmaz değiller.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Sence ben belirttiğim ekran kartıyla skyrimi hangi ayarda oynuyorum? Ultrada oynuyorum sen cevaplamadan söyliyim istedim.
Antialliasing de yapmayıversin. Yapmasa ölmez. 4x yapar bırakır. Su yansımalarını da simple yapar. Bunlar önemli ayarlar değiller. Olmasa olmaz değiller.
Tabisi gölgeler de önemli değil ışıklandırma falan çöp zaten. O zaman git low ayarlarda oyna daha iyi kafa patlamamış olursun

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Sence ben belirttiğim ekran kartıyla skyrimi hangi ayarda oynuyorum? Ultrada oynuyorum sen cevaplamadan söyliyim istedim. Üstelik aa falan kapamadım direkt ultra yapıp kaydettim.
Konsollarda anti aliasing yapmiyorlar. Hardcore bir oyuncu degilseniz (benim gibi) en yuksek anti aliasing ile dahi 30-40 fps alabildiginiz oyunu anti aliasing ile oynamazsiniz. 40 fps az bir rakam olmasa da monitor hz degerini tutturmasi benim icin daha onemli grafiklerin yaninda. Bu konuda katiliyorum size. Ama tum ayarlari medium yapip da acmasi cok kolay degil.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabisi gölgeler de önemli değil ışıklandırma falan çöp zaten. O zaman git low ayarlarda oyna daha iyi kafa patlamamış olursun

Senin amacın tartışmak mı yoksa ilkokul çocukları gibi laf yarışına mı girmek?
Ben skyrimi ultrada oynuyorum. 8xe kadar bu ekran kartının hiç kastığını görmedim. Benim için gölgeler, su yansımaları önemli değil. Işıklandırma tamamen ayrı bir mesele ve kastıran bir olay değil. Senin ışıklandırma sandığın şeye shader kalitesi deniyor bu da materyallerin ışığa verdikleri tepki oluyor. Minimum ayarlardan daha iyi bilgisayarı var çocuğun. Sen neye göre yorum yaptığını sanıyorsun asıl?
Adamlar gta san andreası mobile uyarladı samsung s3 te bile oynanıyor adam pc de gta 5 çalısır mı diyor yha tbi çalısır slkmısn.s
Aynen bilgisayara çıktı zaten, gerisayımda şu an.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Konsollarda anti aliasing yapmiyorlar. Hardcore bir oyuncu degilseniz (benim gibi) en yuksek anti aliasing ile dahi 30-40 fps alabildiginiz oyunu anti aliasing ile oynamazsiniz. 40 fps az bir rakam olmasa da monitor hz degerini tutturmasi benim icin daha onemli grafiklerin yaninda. Bu konuda katiliyorum size. Ama tum ayarlari medium yapip da acmasi cok kolay degil.
İşte bu yüzden gta 5 ps3te *** gibi gözüküyor

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Senin amacın tartışmak mı yoksa ilkokul çocukları gibi laf yarışına mı girmek?
Ben skyrimi ultrada oynuyorum. 8xe kadar bu ekran kartının hiç kastığını görmedim. Benim için gölgeler, su yansımaları önemli değil. Işıklandırma tamamen ayrı bir mesele ve kastıran bir olay değil. Senin ışıklandırma sandığın şeye shader kalitesi deniyor bu da materyallerin ışığa verdikleri tepki oluyor. Minimum ayarlardan daha iyi bilgisayarı var çocuğun. Sen neye göre yorum yaptığını sanıyorsun asıl?

Aynen bilgisayara çıktı zaten, gerisayımda şu an.
Tamam ben de zaten minimum ayarların 1 yada 2 üstünü çalıştırabilir dedim.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kafede gta5 oynamıstım, görüntü gayet iyiydi, televizyon lg diye hatırlıyorum, yani sk gibi degildi : D Suanda ps3 set diziyorum o yüzden, pc de oynamaktansa ps3 u slim de oynamak daha iyidir.
İllia ki konsol diyorsan ona verecegin para ile bilgisayarini upgrade edip yanina bir xbox veya dual shock kontrolcu al daha karli cikarsin...

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kafede gta5 oynamıstım, görüntü gayet iyiydi, televizyon lg diye hatırlıyorum, yani sk gibi degildi : D Suanda ps3 set diziyorum o yüzden, pc de oynamaktansa ps3 u slim de oynamak daha iyidir.
720p çözünürlük ve anti aliasing yok. Ayrica eski nesil artık devrimi geçti. Zaten çok uzun süre önce çıktı.

MrEmre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarım 4 Çekirdek AMD FX 4100
8GB RAM
Sapphire HD6670 Ekran kartı. Hayırdır buradaki sistem şartlarıyla uyumsuzluk mu var canım?
  • Processor: Intel Core 2 Dört Çekirdekli İşlemci Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Dört Çekirdekli İşlemci (4 CPUs) @ 2.5GHz
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Üstelik AMD FX işlemciler intelin Core2Quad serisinden katbekat güçlüdür. Diğer yandan AMD eşdeğeri olarak Phenom serisinden 2.5 GHz hıza sahip bir işlemci gösterilmiş. FX4100'ün 3.6GHz olduğunu unutma.
RAM 4GB istemiş bizde 8GB var.
Grafik Kartına gelince AMD HD4870 istemiş Bende AMD HD6670 var. Buradaki tek sorun ekran kartında o da öyle ahım şahım bir problem değil.
Örnek olarak 256 bit ekran kartı göstermiş. HD6670 128Bittir ama çok 256 bitlik karta taş çıkarttığını gördüm. HD4870'in bellek hızı da HD6670'den düşüktür.
Onların önerdiği ekran kartı 750MHz saat hızı, HD6670'in 800MHz. Kaldı ki amd overdrive ile anında overclock yapılabileceğini de söylememe gerek yoktur herhalde.

Herşeyi geçtim burada HD6670'i daha üstün yapan bir etken var. HD4670 55nm çipe sahiptir. Bunun anlamı daha çabuk ısınacağıdır. Yani oyun açık kaldıkça ekran kartının performansı düşecektir. HD6670 ise 40nm'dir.

Kısacası evet, 6670 ile.
orta ayarlarda olurmu rahat oynayabilirmiyim

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
orta ayarlarda olurmu rahat oynayabilirmiyim
Optimizasyonuna bağlı ama genelde minimum değerler tutuyorsa orta ayarlarda da rahat çalıştırıyor.
Ekran kartı üreticileri satmak istedikleri ürünleri, oyun geliştiricileriyle anlaşarak sistem gereksinimlerine yazdırıyorlar. Yani ekran kartından sorun çıkacağını sanmıyorum.

MrEmre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
banamı diyon bana diyosan 1000000000000000000.ci kez söylüyom ben trip atmadım ama bana söylemiyosan sorun değil

MrEmre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
NASIL KULLANIYOZ can you run it bölümüne geldim fakat gta 5i bulamadım Grand Theft Auto 5 yazamaıyom[DOUBLEPOST=1423590455,1423590158][/DOUBLEPOST]Bu Konuyu Silme Talebinde Bulunucam Bu Forumdaki Baız Kişiler sürekli ben trip atıyomuuşum diye laf atıyor asıl siz bana trip atıyonuz[DOUBLEPOST=1423590490][/DOUBLEPOST]@craft_man konuyu lütfen silin