Gta 5 cd'si kırıldı! internetten indirebilirmiyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dertrackererpro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yardım lazım :(
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
cd'si kırıldı hata veriyor maalesef. İnternetten bir şekilde indirebilirmiyim? Yada social club hesabımdan?Lütfen yardım edin :(

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
social cluba girsen yada yardım desteke girip sorununu bildirirsen belki yardımcı olurlar

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Maalesef CD olduğu için bir yerden yardım isteyebileceğini sanmıyorum.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sana bir lisans tanımlanmıyor mu, üstünde lisans anahtarı falan yok mu? Bu gibi durumları kendilerinin zaten düşünmüş olması lazım. Çözümü olmalı.

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi ben olsam o oyunu yüklemez çerçeabitirir duvara asardım. Kırmayı nasıl becerdin ?
CD olduğu için bir yerden yardım isteyebiliceğini sanmıyorum fakat aramakta fayda var :)

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
CD kırıldı eğer oyunun orjinalse oyunun social club hesabına tanımlı olması gerek deyilmi ? sana lazım olan oyunun launcer'i yani dosyaları indiricek şey oyun steamden aktif etmişmiydin ve kodu saklıyormusun kod saklanıyosa sıkıntı yok demektir ayni zamanda social club'dan indir kismi olması lazım hesaında oyunlarım gta 5 olucak oradan indirmen lazım daha kolay olur bir araştır illaki bir cözümleri vardir eğer böyle bir şey yoksa destekden ingilizce olarak sorunu anlat sonrada key'i ve kırılan cd'nin yanina kendi nickin ve hesap bilgilerin sifre hariç email falan altına imza attıgın bir kagiti koy ve yanına cd'yi koy resmi at onaylarlarsa tekrar sana geri dönüş yaparlar o kagit önemli kırık cd'nin senin olduguna dahil bir belge.

dertrackererpro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
CD kırıldı eğer oyunun orjinalse oyunun social club hesabına tanımlı olması gerek deyilmi ? sana lazım olan oyunun launcer'i yani dosyaları indiricek şey oyun steamden aktif etmişmiydin ve kodu saklıyormusun kod saklanıyosa sıkıntı yok demektir ayni zamanda social club'dan indir kismi olması lazım hesaında oyunlarım gta 5 olucak oradan indirmen lazım daha kolay olur bir araştır illaki bir cözümleri vardir eğer böyle bir şey yoksa destekden ingilizce olarak sorunu anlat sonrada key'i ve kırılan cd'nin yanina kendi nickin ve hesap bilgilerin sifre hariç email falan altına imza attıgın bir kagiti koy ve yanına cd'yi koy resmi at onaylarlarsa tekrar sana geri dönüş yaparlar o kagit önemli kırık cd'nin senin olduguna dahil bir belge.
Steam olmayan kod duruyor oyunu alınca direk kırmadım zaten bitirdimki oyunu :/ bir bakacağım eğer indir kısmı varsa çok minnettar olurum yada destek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...