Guardians of Adelia [Açık Beta]

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evcil hayvanların sahiplerini takip etme methodu geliştirildi. Artık blok içinde doğmuyo/içine ışınlanmıyorlar.
Ve ufak bir şey:

savaşçı şovalyeye göre kat kat daha iyi olmuş genelde şovalyeler oyunlardaki broken karakterler olurdu burda güçsüzler .s hatta şovalye değilde böyle biraz daha zırhlı olanların hem kılıcı devasa olur hemde bedeni bu yüzden yavaştırlar ama hem defansı sağlam hemde saldırısı sağlam oluyo

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
savaşçı şovalyeye göre kat kat daha iyi olmuş genelde şovalyeler oyunlardaki broken karakterler olurdu burda güçsüzler .s hatta şovalye değilde böyle biraz daha zırhlı olanların hem kılıcı devasa olur hemde bedeni bu yüzden yavaştırlar ama hem defansı sağlam hemde saldırısı sağlam oluyo
Savaşçı yüksek hp yüksek atk, şovalye yüksek hp yüksek def kısaca. Ayrıca pvp için: doğal hasarlar yüzdeli vurdukları için düşme hasarını kullanabilirsin. (Havaya fırlatma yeteneği)

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ninja ile Okçu'nun özellikleri aynı :/
Statüleri aynı çünkü ama asıl farkı yetenekleri oluşturuyo. Okçunun yetenekleri alan hasarı, zehir ve kaçma üzerineyken ninjanınkiler tek hedefe yüksek hasar, kovalama ve arkadan vurma üzerine. Arkadan vurursan düz vuruşlar bonus hasar, yetenekler bonus hasar ve özellik kazanıyor. (Pasif)
RoR gibi olmasında.
Umarım olmaz, hala yapılcaklar var ama bitirmeye çok yaklaştım.

Ve herkese bi sorum var sizce PvP ile ilgili şeyleri bitirmeden sunucuyu açsam ve sonra güncelleme gibi bunları getirsem nasıl olur? Hazirana yetiştirmek için bunu yapmayı planlıyorum. PvP sistemlerini saymazsak görevler, zindanlar ve internet sitesi kaldı yapılacak.

Bbatuhanxdm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Statüleri aynı çünkü ama asıl farkı yetenekleri oluşturuyo. Okçunun yetenekleri alan hasarı, zehir ve kaçma üzerineyken ninjanınkiler tek hedefe yüksek hasar, kovalama ve arkadan vurma üzerine. Arkadan vurursan düz vuruşlar bonus hasar, yetenekler bonus hasar ve özellik kazanıyor. (Pasif)

Umarım olmaz, hala yapılcaklar var ama bitirmeye çok yaklaştım.

Ve herkese bi sorum var sizce PvP ile ilgili şeyleri bitirmeden sunucuyu açsam ve sonra güncelleme gibi bunları getirsem nasıl olur? Hazirana yetiştirmek için bunu yapmayı planlıyorum. PvP sistemlerini saymazsak görevler, zindanlar ve internet sitesi kaldı yapılacak.
Utkucum bence Haziran ayına ertele çünkü Görevler konusunda oyuncular sıkıntı çekebilir özellikle zindanlar.
Siteyi sonradan halledebilirsin bu yüzden Hazirana ertele
Ama küçük de olsa Açık Beta açabilirsin.

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Utkucum bence Haziran ayına ertele çünkü Görevler konusunda oyuncular sıkıntı çekebilir özellikle zindanlar.
Siteyi sonradan halledebilirsin bu yüzden Hazirana ertele
Ama küçük de olsa Açık Beta açabilirsin.
Yanlış anlamışsın o saydıklarımı zaten %100 yapıcam açmadan. (görevler, zindanlar, site) PvP sistemlerini tamamlamadan sunucuyu açmayı düşünüyorum ve sonradan güncellemeler ile PvP olaylarını getiricem. Kafan dağınık sanırım :)

Bbatuhanxdm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yanlış anlamışsın o saydıklarımı zaten %100 yapıcam açmadan. (görevler, zindanlar, site) PvP sistemlerini tamamlamadan sunucuyu açmayı düşünüyorum ve sonradan güncellemeler ile PvP olaylarını getiricem. Kafan dağınık sanırım :)
Ah, hiç sorma kusura bakma dersle kafayı bozdurttular :S
O zaman açılmaya uygundur.

ta1ha

Sosyal Medya Yöneticisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
1
Bence uzatmadan açmakta fayda var. Her zaman eklencek bir şey buluyor insan. Oynanabilir bir sistem hazırsa açta oynayalım ^^
RoR gibi olmasında.
:(

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence uzatmadan açmakta fayda var. Her zaman eklencek bir şey buluyor insan. Oynanabilir bir sistem hazırsa açta oynayalım ^^

:(
Ona çalışıyorum bro. Az kaldı az :D Biraz internet sitesinden tırsıyorum sadece daha önce hiç yapmadığım için ama bakalım..

Zindan sistemi tamamlandı.
İlk bölgenin görev serisi hazırlandı.
Mob Spawner sistemi iyileştirildi (vanilla spawner mantığını kopyaladım çok temiz oldu) 1000e yakın spawner koyunca lag olmaya başlamıştı :) (Harita çok büyük olduğundan bu kadar fazlalar)

Görevleri ve zindanları hazırlaması kaldı tek, umarım hazirana yetişir!

Rozenberg

Dovahkiin RPG
En iyi cevaplar
0
yaşıyonmu lan sen hala
Ona çalışıyorum bro. Az kaldı az :D Biraz internet sitesinden tırsıyorum sadece daha önce hiç yapmadığım için ama bakalım..

Zindan sistemi tamamlandı.
İlk bölgenin görev serisi hazırlandı.
Mob Spawner sistemi iyileştirildi (vanilla spawner mantığını kopyaladım çok temiz oldu) 1000e yakın spawner koyunca lag olmaya başlamıştı :) (Harita çok büyük olduğundan bu kadar fazlalar)

Görevleri ve zindanları hazırlaması kaldı tek, umarım hazirana yetişir!
öldün sandık bee bro :D

CharacterKill

I love you 3000.
En iyi cevaplar
0
Herkes sakin olsuun. Utku atomu parçalayıp sistem yapıyor. Kesin sunucu açıldığında yer kalmayacak. Bekliyoruz Utkuu!!

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes sakin olsuun. Utku atomu parçalayıp sistem yapıyor. Kesin sunucu açıldığında yer kalmayacak. Bekliyoruz Utkuu!!
Hoydaa bunu kim buldu sanıyosun?

Şaka bi yana görevleri ve zindanları yapmaya devam ediyorum. 10 zindandan 9'unun mimarisi hazır.
Görevler ve zindanlar bitince internet sitesi ile birlikte konuyu yenilicem.
[automerge]1525809995[/automerge]
Boss tasarımları tamamlandı ve ilk 3 boss'un yetenekleri hazırlandı. Bir kaç saniyede bir yetenekleri arasından birini rastgele seçerek kullanıyorlar.
Aradaki farkı bulabilen varsa söylesin ben bulmamadım:
[automerge]1526407772[/automerge]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

pet.png
[automerge]1526498019[/automerge]
Savaşçının baltalarından birisi diğerlerine göre kötü kalmış, hazır model yapmışken eskisini tamamen silip bunu koydum:
[automerge]1526504300[/automerge]
Birde hançer yer değiştirmesi yaptık
pet.png

[automerge]1526666704[/automerge]
@Areilyn Senin eski pp'endeki renk paletine çok benziyo bakalım beğenicek misin:

pet.png

Son düzenleme:

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Hoydaa bunu kim buldu sanıyosun?

Şaka bi yana görevleri ve zindanları yapmaya devam ediyorum. 10 zindandan 9'unun mimarisi hazır.
Görevler ve zindanlar bitince internet sitesi ile birlikte konuyu yenilicem.
[automerge]1525809995[/automerge]
Boss tasarımları tamamlandı ve ilk 3 boss'un yetenekleri hazırlandı. Bir kaç saniyede bir yetenekleri arasından birini rastgele seçerek kullanıyorlar.
Aradaki farkı bulabilen varsa söylesin ben bulmamadım:
[automerge]1526407772[/automerge]

[automerge]1526498019[/automerge]
Savaşçının baltalarından birisi diğerlerine göre kötü kalmış, hazır model yapmışken eskisini tamamen silip bunu koydum:
[automerge]1526504300[/automerge]
Birde hançer yer değiştirmesi yaptık

[automerge]1526666704[/automerge]
@Areilyn Senin eski pp'endeki renk paletine çok benziyo bakalım beğenicek misin:

Çok ihtişamlı gözüküyor :D Umarım sunucuyu sağ salim açar ve hedeflediklerini elde edersin. Kolay gelsin :)

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok ihtişamlı gözüküyor :D Umarım sunucuyu sağ salim açar ve hedeflediklerini elde edersin. Kolay gelsin :)
Teşekkürler, umarım güzel olur. Bu son attığım modellerle kendi gelişimimi görebildim ve bu yüzden şu an sadece model yapasım var :D Kim görev kodlucak şimdi :huh:

Ateş Ruhu Kılıcı

pet.png

Son düzenleme: