Guardians of Adelia [Açık Beta]

KickBox

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bayadir takipte olduğum bir sunucuydu . DİSCORD adresine gitmiştim. Sunucuya şimdi giriyorum. Başarılarının devamını 4 gözle bekliyorum :bayrak:

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
PROJE İPTAL
Bu projeye 4 yıl önce filan başladım ve hiç kodlama bilgim yoktu, bu yüzden plansız bi şekilde ilerledi ve proje çok büyüyünce kod kısmı sarpa sardı. Ufak hataları bulmak veya yeni özellikler eklemek çok fazla vakit kaybettiriyordu.
İlk projemi bu kadar kapsamlı bir şey yapmamın sonuçları bunlar.
Ayrıca devam etmemi sağlayacak kadar yeterli destek ve ilgi olduğunu düşünmüyorum.
Zaten her şey ile tek başıma uğraştığım için (haritada yardım eden arkadaşları saymazsak) bu kararı almak pek zor olmadı.

Bu projeden öğrendiğim kodlama, modelleme, biraz da animasyon yapma ile unity kullanarak yeni oyunlar yapmaya çalışacağım.
Eğer takip etmek isterseniz discord kanalı konunun en aşağısında.

Bu arada tek başıma yapsam da bana bir şeyler öğreten veya ufak da olsa yardım eden birçok kişi oldu, onlara da burdan teşekkürler.​

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
aga be yak yak yak (minecraftta mmorpg açmayı deneyen herkesin sonu budur.)
Bence lise zamanında meraktan/eğlencesine bu işe girişen öğrenciler tarafından yapılmaya çalışıldıkça başarılı olunamayacak. Bu oyuna bakış açımızın değişmesi lazım ama youtube videolarını gördükçe oda mümkün gözükmüyor, neyse..

Bu arada bu projede kullandığım kodları/modelleri/haritaları beğendiğim bi sunucuya/projeye destek için paylaşabilirim. Bu tarz bi projeniz varsa bana yazabilirsiniz.

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum 2 ay geriye alındığı için remake ile ilgili yazdığım şeyler kaybolmuş.
Kod güncellemerini buradan takip edebilirsiniz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yakında 1.14 sürüme geçiş yapacağım ve 1.13 ve 1.14 de gelen yenilikleri değerlendireceğim

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oynamak nasip olmadı be :D
Haklısın zaten bu proje oynamanız için değil benim yaparken zevk almam için var Kappa
Şaka bi yana artık yeterince düzenli kodlayabildiğim için bug pek olmuyor olsada kolay çözülüyor. Yani (tek olduğum için yavaşda olsa) sürekli ilerliyo proje, eskisi gibi yerinde saymıyor, eninde sonunda bitecek. :D
(Bknz: Guardians of Adelia - RECODE)

Bu arada 1.14'de crossbow eklendi oyuna, yeni silah GoA'da yeni sınıf demek :D Artık kimse takmıyo ama sadece crossbow kullanacak bi sınıf için yetenek fikirleriniz varsa yazabilirsiniz. Normal yay kullanan ile aralarında ne farklar olsun vb.

Crossbow modellemeleri için referans alabileceğim modeller de önerebilirsiniz.

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bow modellerini crossbowa dönüştürme denemem başarılı:
115115
115116

Yeni sınıf tasarlama vakti :p

emrekante

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısın zaten bu proje oynamanız için değil benim yaparken zevk almam için var Kappa
Şaka bi yana artık yeterince düzenli kodlayabildiğim için bug pek olmuyor olsada kolay çözülüyor. Yani (tek olduğum için yavaşda olsa) sürekli ilerliyo proje, eskisi gibi yerinde saymıyor, eninde sonunda bitecek. :D
(Bknz: Guardians of Adelia - RECODE)

Bu arada 1.14'de crossbow eklendi oyuna, yeni silah GoA'da yeni sınıf demek :D Artık kimse takmıyo ama sadece crossbow kullanacak bi sınıf için yetenek fikirleriniz varsa yazabilirsiniz. Normal yay kullanan ile aralarında ne farklar olsun vb.

Crossbow modellemeleri için referans alabileceğim modeller de önerebilirsiniz.
Keşke böyle güzel projelere türkiye de önem verilse, crossbow kullanacak sınıf için yaylım ateşi gibi bir yetenek olabilir başarılar...